Undercover – Showtjenere m.m.

Find din undercover – showtjenere her

UNDERCOVER – SHOWTJENERE

Med 15 års erfaring er Undercover – Showtjenere nu blandt de førende indenfor underholdning til firmafester, kurser, privatfester, events og større arrangementer. Undercover er mere end underholdning: Vi sender folk på en humoristisk og følelsesmæssig oplevelsesrejse. Kort sagt vi sætter gang i folks indre film.

Vi er kendte for at lave sjov med stil og ikke forfalde til det platte. Vi kommer for at more og underholde så gæsterne får en behagelig og lattervækkende oplevelse, noget udover det sædvanlige.

Et arrangement med undercover service vil blive husket i mange år – med Undercover – Showtjenere

Konsulenterne

Konsulenterne leverer relevant og absurd underholdning, med udgangspunkt i Jeres virksomhed.

Konsulenterne kommer ?forklædt? som konsulenter, foredragsholdere, kursus udbydere, eller måske den ny ledelse.

Konsulenterne er fra start af meget troværdige, de virker kompetente, såvel deres udseende, som deres adfærd vidner om konsulenter der kan deres kram, og blot venter på at dele ud af deres viden og kundskab.

Som konsulenternes indlæg skrider frem, mister foredraget dog sin sammenhæng. Til trods for at det minder om vrøvl eller sort snak, fortsætter konsulenterne uanfægtet deres foredrag.

Tilhørerne, som nok fornemmer at noget er galt, har dog pli nok til ikke at grine eller afbryde, men der bliver vekslet blikke og en vis uro breder sig.

Situationen bliver mere komisk og absurd når konsulenterne i forsøg på at underbygge deres nu usammenhængende talestrøm, inddrager abstrakte og uforståelige grafer og figurer.

Afslutningsvis glider konsulenterne over i ægte underholdning og det går langsomt op for tilhørerne at der er tale om underholdning og det er tilladt at grine.

Varighed : Efter aftale, fra 20 min. til 40 min.

Undercover medarbejdere

Her er virkelig tale om skjult kamera -live. Undercover medarbejderens historie bliver til i samråd med Jer, så den på én gang bliver sandsynlig og absurd. Introduktionen af den nye medarbejder kommer pludselig og uventet, evt. i forbindelse med kursus eller personalefest/middag. Medarbejderen bliver f.eks. introduceret af direktøren og går rundt og taler med de ansatte, holder taler, introducerer fællessang og fortæller om de nye idéer, han vil introducere på virksomheden. De ansatte tror på personen, men gradvist breder forundringen sig over valget af lige netop den medarbejder til posten. Der grines meget i det skjulte og udveksles mange indbyrdes, sigende smil og blikke.

Den nye medarbejder kan være hvem som helst og designes efter Jeres ønsker.

Et par eksempler:

Human Ressource Partner/Personalechef:
Denne person er vores mest brugte undercover medarbejder, fordi han kan komme med forslag og tiltag som på afgørende punkter vil ændre de ansattes hverdag, f.eks ved indførelse af fælles motion, fællessang, madpakkebytning og fællestransport til og fra arbejdet, ændring af arbejdstider, kontorindretning osv. osv..

De nye metoder og kurser han introducerer, forekommer upraktiske og ugennemtænkte og stemmer ikke umiddelbart overens med en forbedret kvalitet i hverdagen . Gad vide hvorfor ledelsen valgte lige netop ham….

Sparekonsulent:
Konsulenten har specialiseret sig i såkaldte husholdningsløsninger og proklamerer ved sin ankomst, at han skal være på virksomheden de næste tre måneder, “ikke for at overvåge men bare for at observere og få et indblik i dagligdagen”. Han kommer med de mest absurde og pernittengrynsagtige spareforslag hvis gennemførelse vil medføre større ineffektivitet end besparelse.

Sikkerhedschef:
Den nye sikkerhedschef, der har en lang militær baggrund, vil f.eks. indføre skjulte kameraer på toiletter og i omklædningsrum, oprette sikringscentral og videreuddanne personalet i basal nærkampteknik, første hjælp, evakueringsplaner o.l.

Ny kok til kantinen:
Kokken vil inddrage personalet aktivt i den daglige madlavning og drift af køkkenet. Fremover skal man på skift møde på Grønttorvet kl. 05.15 og foretage dagens nødvendige indkøb og medvirke i den første tilberedning af dagens menu. Kokken vil i øvrigt efter frokost hver dag virke som etisk samarbejdspartner i virksomhedens forskellige afdelinger. I øvrigt er hans gastronomiske tiltag mildest talt eksotiske..

Supersælger/marketingschef:
Supersælgeren sælger alt! Har f.eks en glorværdig fortid som sæbeboblesælger, opfandt reklametryk på toiletpapir, lancerede dansk wienerbrød i Sverige, og har måske sågar solgt solarier i Saudi Arabien..
Image konsulenterne- et hyldest show

Det uforbeholdne hyldestshow til fødselaren, jubilaren eller anden æresgæst, er et helt igennem personligt show med skræddersyede hyldester til receptionens/festens hovedperson.

Det er et festligt og kærligt show, som er tænkt til receptioner eller måske som kickstarter inden gæsterne sætter sig til bords.

Forløb:
To pæne herre dukker op til receptionen. De konverserer lidt med de øvrige gæster, men tager pludselig ordet. De siger, de er hovedpersonens imagekonsulenter, en slags spinddoktorer, der har “opbygget” hovedpersonen fra det han var engang og til det han er nu.

Vi har naturligvis fået oplysninger om hovedpersonen, og talen og det følgende show, er et varmt men humoristisk portræt af hovedpersonen, som også involveres i showet.

Undercover video productions

Når skjult kamera-begrebet skal nå nye højder. Vi laver hyldest-portrætter, hvor hovedpersonen tror han/hun bliver interviewet til et rigtigt TV-program. I mellemtiden er det et undercover set-up. Intervieweren og kameraholdet er undercoverskuespillere og hovedpersonen bliver uvidende underholdt første gang, da interviewet forløber ret underligt. Det filmede bliver efterfølgende klippet sammen til et morsomt og skævt portræt af hovedpersonen, som kan vises f.eks. til jubilæumsfesten.

Undercover til messe

Brug Undercover til at sætte fokus på din stand. Ved hjælp af humor og iscenesatte begivenheder omkring messegæsterne, bliver netop Jeres stand “the talk of the day”.

Vi skræddersyer hver enkelt optræden til jeres behov. Typisk kan vi udgive os for at være sælgere eller messegæster, som glidende går over i at være rigtige entertainere. En optræden slutter som regel af med et show, hvor vi profilerer produkterne, specielle messetilbud og jeres firma.

Vores erfaringer fra messer viser at vores unikke humor er med til at sætte megen fokus på både produkter og firmaet som sådan. En undercover-begivenhed er også karakteriseret ved at det er noget folk husker i meget lang tid (med et smil om læben). Desuden har vores underholdning den positive sideeffekt at den er med til at peppe sælgerne op.

Undercover Privat

Undercover er det perfekte indslag til den vellykkede privatfest.

Vi får folk til at grine, hygge sig og få en festlig oplevelse som gæsterne vil huske i mange år efter.

Undercover fotografen

Den falske fotograf tager i mod gæsterne ved ankomsten, og fotograferer alle deltagerne. Han er måske en anelse påtrængende, men han skal jo gøre sit arbejde.
Som aftenen skrider frem “fylder” han mere og mere i rummet. Han beder f.eks. folk rejse sig så han kan stå på deres stol og tage billeder, han tager nærbilleder og skifter linser i et væk, taber nogle gange udstyret og får alle gæsterne op til gruppebilledet, i det hele taget vækker hans optræden undring og indestængt latter.

Når han så til sidst beder den underholdende tjener, om ikke han må bruge 5 minutter af hans show-tid til at vise et lille nummer han brugte ved sin datters børnefødselsdag, synes folk han opfører sig temmelig upassende, men det hele er så absurd at gæsterne ikke kan lade være med at grine.

Til sidst går det langsomt op for folk at de har været udsat for underholdning hele tiden og de må overgive sig. Fotografen har naturligvis taget rigtige (men måske med lidt skæve vinkler) billeder undervejs og arrangøren får alle filmene bagefter og kan efterfølgende studere sine gæsters sjove ansigtsudtryk over “fotografen.” P.S. Fotografen kan også bookes med en showtjener, så der bliver etstørre samspil i arrangementet.

Undercover – showtjenere

Skjult kamera-live! Tjenerne er med fra start, serverer f.eks. velkomstdrinks og alt synes normalt. Langsomt ændres tjenernes adfærd. Der opstår en gråzone hvor små ting sker, kun lige mærkbart for gæsterne men alligevel nok til at de fornemmer, at der sker et eller andet udefinerbart omkring dem.

Senere eskalerer tingene: tjenerne bliver mere og mere mærkelige, serveringen mere og mere crazy og stemningen mere og mere løssluppen. Det hele bygger på improvisationer de intetanende gæster og os imellem. Gæsterne opdager naturligvis at det hele er arrangeret, men de opdager det på forskellige tidspunkter i forløbet. De, der opdager det først, får en oplevelse af skjult kamera-live! Skulle der afslutningsvis sidde enkelte gæster, der stadig er i tvivl om tjenernes ægthed, fjernes denne tvivl, når vi runder af med vores afslutningsshow, en blanding af komik, sang og trylleri.

Vi kan være fra 1-15 tjenere/medvirkende (vi anbefaler ca. 1 tjener pr. 20 gæster)

Undercover bryllup

Hvis I ikke er til kirkelig vielse er her muligheden for at skabe et uforglemmeligt bryllup alligevel. Brudeparret er f.eks. i al hemmelighed blevet gift på rådhuset, men inviterer de intetanende gæster til “rigtigt” bryllup i haven, i skoven, på et skib eller hvad I kan forestille jer.

Her bliver alle modtaget af en præst og en kirketjener, der har rigget et mobilt alter til og skabt et interimistisk kirkerum på stedet. Lydsiden kommer fra CD-afspilleren, der spiller kirkeklokker, indgangspræludium og salmer. Vielsen går i gang og alle tror at dette er et rigtigt bryllup, men præsten og kirketjeneren opfører sig aparte og det er i særdeleshed svært for gæsterne at holde masken, da man jo ikke griner af kirkens folk.

Stille og roligt glider vielsen over i rigtig underholdning og langsomt men sikkert går det op for gæsterne at de er udsat for undercover-underholdning. Nu er parret jo blevet “rigtigt” gift i forvejen, så bryllupsfesten kan begynde, og festen har allerede fået en optimal og mindeværdig start.

Undercover gæster

Vi planter en eller flere gæster i jeres selskab, det kan være en gammel ven, en venindes nye kæreste eller en vigtig forretningsforbindelse. Gæsten pådrager sig gang på gang alles opmærksomhed. Han virker tilsyneladende ufrivillig komisk. Han holder f.eks. pinlige taler og har skrevet selskabssange, der næsten ikke kan synges.

Selv den underlige tjener synes at gæsten opfører sig mærkeligt….

Gæstens dækhistorie bliver til i samarbejde med kunden.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.
UNDERCOVER – SHOWTJENER REFERENCER

Undercover – showtjenere har siden 1992 med succes underholdt bl.a.:

Restaurantskibet VIVA, Fuglsøcentret Djursland, Restaurant Herthadalen Lejre, Kollekolle Værløse, Bojesen Axelborg, Sørup Herregård, Strandpavillonen Hornbæk, Korsør Grand Park Hotel, Hotel Marselis Århus, Dragsholm Slot, Restaurant Josty Admiral Hotel,

Restaurant Lumskebugten, Restaurant Saison, Færgen Sjælland, Christiansminde Svendborg,

DSB, Carlsberg, Grundfos, Kongskilde Industri, Canon Danmark, Synoptik, Kraftfoods,

Astra Tech A/S, Novo Nordisk, Nycomed, Novozymes, Lundbeck,

Deutsche Sparkasse, BG-Bank, Danske Bank, Jyske Bank, Nordea, Nykredit, Tryg Danmark, DR

NCC Rasmussen & Schiøtz, Ingeniørforeningen,

MT Højgaard og Schultz, Værebro Tømmerhandel, Keops A/S,

IBM, Betech DATA, Kiss Technology, cma, Despec Supplies, Oce-Danmark,

TDC, Stento Danmark, Telenor Oslo,

HK, Dansk Tandlæge Forening, Kvindeligt Arbejder Forbund, Finansforbundet

Advokatfirmaet Kromann & Münter, Scan Revision,

Reuters Bureau, Politikens Hus,

Wonsild & Søn, Good Year, Maersk Tech, First United,

Dänemark Specialreiser,

Carlsson Wagonlit, Peugeot Amager, Logistik Gruppen

Columbia Tristar, Nordisk Film,

Kunde & Co., Event Force, Nordic Events

pilot Stefan Rasmussen,

Institut for Fremtidsforskning, Fyns Pædagogseminarium, Ishøj Socialforvaltning,

Ishøj Kommune, Kommunekredit, Paraplegikerkredsen, Den Sociale Højskole København,

TKF, Forenede Dampvaskerier, Bodum, DAKO, Baby Dan, Icopal, Køle Møller,

Baan Nordic, Gilette Group, Diesel,

Samt konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper, jubilæer, receptioner.

Undercover – Showtjenere