Uffe Holm

UFFE HOLM

 

     Dansk stand-up’s svar på Robbie Williams alias Uffe Holm! Altid hurtig på aftrækkeren, altid skarp i replikken. Idols-værten Uffe Holm ER Danmarks ukronede drengerøv nr. 1!

 

Tag godt plads i sædet og spænd sikkerhedsselen, når Danmarks ukronede drengerøv nr. 1 – sætter sig bag rattet og trykker den af.

Uffe Holm er – med sin drengede charme og utrolige energi – berømt for altid at være hurtig på aftrækkeren og knivskarp i replikken, og han er ikke bange for at berøre emner, der går lige på grænsen til det forbudte.
Publikum kan se frem til ham i højeste gear, når han går i kødet på emner som forskellen mellem mænd og kvinder, sexplastre, service i Danmark, mænds måde at danse på og selskabslege!

Uffe begyndte at beskæftige sig med stand-up allerede som 17-årig og har gennem sin over 20-årige karriere bevist, at han med sin overlegne levering af jokes og perfekte timing er en af de bedste danske komikere. Han har altid nogle originale ting lurende i baglommen, som bare venter på at blive fyret af.

Siden sin debut som stand-up komiker har Uffe været vidt omkring i mediebranchen – radio som tv – samt berørt reklamebranchen.

 

 

Tæt på Uffe Holm

Uffe er standup komiker, 41 år og født i Solrød.
Uffe har optrådt siden han var 17 år – og det er altså blevet til en del.

THE UFFE HOLM SHOW 3
Uffe’s oneman show, som rammte de danske scener i foråret 2009, var  en del af Trilogien som sluttes med The Uffe Holm Show 3.


HUL I HOVEDET
I 2008 var Uffe vært på 3+ i Gameshowet ”Hul I Hovedet”.

Uffe er protektor for Golfaid – en organisation som støtter Rigshospitalets Børneprogram.

Og meget apropos – Uffe er vild med golf. Senest har han desuden kastet sig over pokerspillet som fylder en hel del for en gambler som Uffe.
 

 

elmerdahl.dk / 2. februar 2016 / Kunstner