Tre Til Tango – dinermusik og show

 

 

Melankolske melodier, elegance, ekspressivitet og sensuelle rytmer er Tre til Tango’s bud på en behagelig lytteoplevelse af en anden verden – nærmere bestemt den argentinske.

De populære melodier tæller kendte tangotemaer som fx det betagende tema fra filmen ”En duft af kvinde” og tangoen kendt fra filmen ”Moulin Rouge”.

Tre til Tango har eksisteret siden foråret 2002, og består af Marianne Vinther Olesen på accordeon, Niels Skovmand på violin og Charlotte Støjberg Schmidt på klaver. Trioen har lige netop indgået aftale med pladeselskab om udgivelse af deres første CD forår 2006.

Tre Til Tango spiller til koncerter i Danmark og Sverige. Trioens musik skaber den gode stemning til receptionen samt under middagen.

Trioen har derudover et samarbejde med to fantastisk dygtige dansere, som på smuk, underholdende og indlevende vis formidler tangoens sjæl gennem shows og undervisning.

Tre Til Tango tilbyder receptionsmusik, dinnermusik, og i samarbejde med danseparret m2tango: danseshow, undervisning, teambuilding. Vi tilpasser arrangementet sammen med arrangørerne og deltager i planlægningen.

 

 

 

 

 

 

 

elmerdahl.dk / 2. november 2005 / Kunstner