Tommy Kenter & Kim Sjøgren

Der var virkeligt tale om en umage konstellation, da Kenter & Sjøgren for nogle år siden slog pjalterne sammen og gik på ABC-teaterets scene for at give et show, der satte et uforglemmeligt punktum for det engang så populære morskabsteaters karriere.
ALT KAN SKE
Forestillingen blev en forrygende succes, og siden har parret genopfrisket samarbejdet og hele tiden tilført showet nye dimensioner og detaljer, da de begge er mestre udi improvisationens kunst.. Så der er lagt op til en aften hvor alt kan ske. Kim Sjøgren var allerede som barn et sjældent musikalsk talent. Efter uddannelse på Jysk Musikkonservatorium blev han den hidtil yngste koncertmester i Det kgl. Kapel.
MANGE STRENGE
Han har spillet på mange strenge: Medvirket i film og tv, indspillet klassiske plader med Lars Hannibal som Duo Concertante, og filmmusik og evergreens med Hannibal og Birte Kjær og senest sammen med det kvindelige Little Mer-maid Orchestra.
MANGE FIGURER
Tommy Kenter har siden han som barn gjorde sig bemærket i Cirkus Buster udviklet sig til et skuespillergeni med udpræget sans for det tragikomiske. Han har udviklet mange figurer i sine shows alene eller sammen med blandt andre Niels Jørgen Steen, men kan også selv sætte sig til pianoet og spille op til Kim Sjøgren. Det musikomikalske show giver Kenter og Sjøgren lejlighed til at spille på hinandens strenge, så der udvikler sig en forestilling, der er et lifligt sammensurium af musik og komik på et højt plan.

Admin / 26. januar 2015 / Kunstner