Tjenerstaben

Tjenerstaben

Tjenerstaben - showtjenere - hemmelige gæster - falske medarbejdere - Book hos Elmerdahl.dk

Tjenerstaben -stilsikker fysisk komik og diverse artistiske mandfolkepræstationer.
Kan optræde i forskellige forklædninger….Bumser, politimænd, hemmelige gæster, tjenere, fulderikker osv. Afsluttende sceneshow. Velegnet til festivaler, fødselsdage, receptioner og andre større begivenheder.

Ved middagsarrangementer underholder TJENERSTABEN i ca. 60 minutter, bestående af ca. 40 minutters serveringsteater og ca. 20 minutter sceneshow. Dette sceneshow indeholder alt fra sketches, skønsang til magi og originale selskabslege.

Ved receptioner, produktlanceringer og lignende underholder staben ca. 60 minutter med diverse former for stående servicering og kommunikationsvejledning. Der opstår automatisk små underholdende oaser, når tjenerne spontant bryder ud i sang, magi eller den berømte balkonscene fra “Romeo og Juliet”.

Undercover som tjenere falder de i ét med omgivelserne … til at starte med. Men med morsomme indslag og absurditeter, begynder serveringsteateret, hvor skuespillerne går rundt blandt gæsterne og underholder og overrasker, som man aldrig har set tjenere gøre før. De sætter stemningen i vejret med numre i klassisk revy-stil og hygger samtidig om de enkelte gæster med deres lune livsglæde og løjerlige indfald.

Tjenerstaben byder velkommen med et frækt, underfundigt og crazykomisk show. Med humørfyldt og vedkommende satire, der aldrig går over stregen, har Tjenerstaben revolutioneret begrebet middagsunderholdning.

Der stilles ikke mange krav til spillestedet. De medbringer således selv et sanganlæg med trådløse mikrofoner (opstilling ca. 7 min.). Dog skal der bruges et aflåst omklædningsrum med et spejl og et toilet i nærheden. Og så elsker de at få sodavand inden de går på.

TJENERSTABEN har eksisteret siden 1992, og er dermed Danmarks næst ældste serveringsteater. Alle medlemmer af den faste stab er professionelle skuespillere. Når staben udvides i tilfælde af ekstra store arrangementer, garanterer TJENERSTABEN at “suppleanterne” har minimum 6 års erfaring på de skrå brædder…

”Deres slagsmålsrutines perfekte timing er visuel og komisk i en klasse for sig”
Tjenerstaben – Lise Ellevang

Aldersklasse: alle.
Varighed: aftales.
Pris: efter aftale.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 16. august 2019 / Kunstner, Sang og underholdning