Tjenerne

Tjenerne

TJENERNE

Ved middagsarrangementer underholder TJENERNE i ca. 60 minutter, bestående af ca. 40 minutters serveringsteater og ca. 20 minutter sceneshow. Dette sceneshow indeholder alt fra sketches, skønsang til magi og originale selskabslege.

Ved receptioner, produktlanceringer og lignende underholder staben ca. 60 minutter med diverse former for stående servicering og kommunikationsvejledning. Der opstår automatisk små underholdende oaser, når tjenerne spontant bryder ud i sang, magi eller den berømte balkonscene fra “Romeo og Juliet”.

Der stilles ikke mange krav til spillestedet. De medbringer således selv et sanganlæg med trådløse mikrofoner (opstilling ca. 7 min.). Dog skal der bruges et aflåst omklædningsrum med et spejl og et toilet i nærheden. Og så elsker de at få sodavand inden de går på.

TJENERNE har eksisteret siden 1992, og er dermed Danmarks næst ældste serveringsteater. Alle medlemmer af den faste stab er professionelle skuespillere. Når staben udvides i tilfælde af ekstra store arrangementer, garanterer TJENERNE at “suppleanterne” har minimum 6 års erfaring på de skrå brædder…

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

Admin / 26. januar 2015 / Kunstner