Thomas Warberg – stand up

 

Thomas Warberg

…er fucking sjov! Så let, kort og præcist kan det siges…

Thomas stammer oprindeligt fra Sønderjylland men har i de seneste par år valgt at bosætte sig “over på øen” – nærmere betegnet Østerbro. Ifølge dåbsattesten er der tale om en ung mand i begyndelsen af tyverne. Men trods den unge alder har sønderjyden allerede markeret sig vidt og bredt på den danske stand-up scene.

Rygterne siger, at Thomas er en af Danmarks bedste værter og live komiker, man overhovedet kan få fat i. Thomas søger altid nye udfordringer og formår konstant at forny sig, hvilket gør, at hver optræden er unik. Det virker måske overflødigt at nævne, når man nu bare kan sige: Thomas er fucking sjov!
Hvis man er et menneske, der går unaturligt meget op i CV’er, og absolut vil vide, hvad Thomas Warberg har lavet i sin comedy karriere, Så kan det nævnes, at Thomas fik en andenplads til både DM i stand-up i 2006 og Comedy Fight Club i 2007. Han har ligeledes skrevet og medvirket i TV 2 Zulu programmerne “De Nøgne” og “Zhit-Paraden” og så har han været tekstforfatter på TV 2 Radio og Radio 100FM.

Men her stopper det ikke! Ved siden af dette er Thomas fast vært på tre forskellige comedy klubber. Og lige som man troede, at man vidste alt om Thomas, så kan denne bonusinformation afsløre, at Thomas har medvirket i en reklamefilm for “Klasselotteriet” og vandt en mini playback konkurrence tilbage i 7. klasse sammen med vennen Lasse.

 

elmerdahl.dk / 6. maj 2009 / Kunstner