The Scoops – 50´er rock

 

THE SCOOPS

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50èr numre stadig frem på hitlisterne. Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.

For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet “A little less conversation”, og mange 50’er numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære byfester og festivaler.

Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1994 blev 50’er showbandet the Scoops dannet med stortalentet Daniel som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50’er Rock n’ Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på.

The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50’erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips – Hound Dog,  kontrabas, spidse sko – Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt – Tutti Frutti.

Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock ‘n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50’er Rock n’ Roll showband der ud over at “trykke den af” herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.

Her hjemme er det i løbet af de sidste 8 år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.    Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50’er.

 

 

 

 

 

 

elmerdahl.dk / 20. april 2011 / Kunstner