The Robbie Williams Show

  

 Robbie Williams; manden med en pladekontrakt til 80 mio. pund, salgstal oppe i omegnen af 35 mio. CD´er, og et navn der efterhånden er et lige så etableret varemærke som Kellogg´s Cornflakes!

 

Netop den enorme efterspørgsel ligger til grund for at nogle af landets sejeste musikere, alle kendt fra flere af de store jambands herhjemme, er gået sammen og dannet ?The Robbie Williams show?

 

Repertoiret spænder selvfølgelig over hele mesterens karriere fra albummene: ?life through a lens? og ?I´ve been expecting you?, over  ?sing when you´re winning?, og den nyeste ?Escapology?.

 

Med ?The Robbie Williams show? er du garanteret en intim, powerfuld og særdeles underholdende aften for publikum i alle aldre!

 

 

Mine damer og herrer: Let them entertain you!!

 

Pressen skrev:??.. Mange kopibands forfalder til at lave tro kopier af de oprindelige udgaver, men heldigvis ikke ?The Robbie Williams show?. Der blev leget med musikken, fyret soloer af og pisket en stemning op, så det var en ren fornøjelse! Også publikum forstod at værdsætte energien i bandet. Forsangeren fik da også adskillige tilbedende blikke fra piger i alle aldre, der jo unægtelig vil have svært ved at få en chance hos originalen. Konklusionen på denne tæt pakkede aften, må være at man skal lede meget meget langt efter et bedre ?kopishow?!

 

 

elmerdahl.dk / 1. december 2005 / Kunstner