The Hooters – 50´er rock

 

THE HOOTERS

 

The Hooters Rock’n Roll,,, Med Frække Former!!

 

Der er sikkert mange der husker

Scooters og Cartoons

 

Glæd dig, for nu har du chancen for at opleve et festfyrværkeri af musik, der får hele hytten til at ’rocke’ og eksplodere, når nogle af musikerne fra de to bands har samlet en flok af topprofessionelle musikere i THE HOOTERS

med samme musikalske koncept.

 

1950’erne er tilbage med The Hooters! Energien og vildskaben lever med adskillige stænk soul fra de tidlige tressere, hvor der også ”fyres” et ”Greasepotpourri” af i et af sættene. Musikken smager af frihed og glæde, dog altid leveret med et nutidigt glimt i øjet af et par ’cool cats’ som Morten Wittrock, der hamrer sit sydstatspiano igennem med en crazy humor, assisteret af Mr. Elegant himself, på smægtende tenorsax, Jesper Dukholt.

 

Besætningen i The Hooters er den klassiske lille combo,

som selveste Fats Domino betegnede som sit yndlings

’set-up’: Piano; Kontrabas, Guitar, Saxofon og trommer

         og ’Gumboen’ er her krydret ekstra med sangerinden Julie Skovgård, der træder i Brenda Lee’s fodspor, med sin hæse og opfordrende stemme.

        

        Godt med Doo-Wop i koret.

        Cadillac’en er rullet frem:

       ”Do the Twist!”

 

The Hooters er et erfarent team af musikere (bl.a. Cartoons, Scooters, Linje 3, Humleridderne, Nikolaj & Piloterne) er i The Hooters beviser på at Jerry Lee, Chuck Berry, The Coasters, Ray Charles, Louis Jordan og alle de andre ’cats’ stadig leverer varen, når den gnist som tænder festen & damerne, skal leveres!

 

 

elmerdahl.dk / 12. november 2010 / Kunstner