Sweethearts

Sweethearts

SWEETHEARTS

” åbn jeres hjerter – glem det grå og triste ”

 Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med Danmarks mest populære partyband, Sweethearts, bevæger sig ind i et univers af forrygende pop-revival.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Med det platin-vindende debutalbum fra 92- ”Lyk’lig i en verden af musik” – fik de hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”.
Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede deres platin for anden gang.

 

I 2019 kunne Sweethearts fejre deres 30 års jubilæum, og i samme anledning tilføje den ottende udgivelse på listen af prægtige partyalbums. ”Grand Cru” byder på masser af Grand Prix glamour med numre som ”Disco Tango”, ”Video Video”, ”Hallo Hallo” og ”Danse i måneskin”.

Sweethearts er et af Danmarks flittigste live- bands og har spillet mere end 1000 koncerter gennem årene.
Succesen skyldes Sweethearts´ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest- hver gang.

Med tungen lige i munden leverer de fest og farver, styrer uden det letkøbte og med stor erfaring bruger løs af branchens klicherer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz- you name it – mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow – et sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at ha´ fået meget mere end de kom efter.

Sweethearts består af:

 

Vokal: Pernille Højmark,
Bas : Kim Kidholm
Guitar: Bo Bistrup
Keyboards: Peter Michael,
Trommer: Holger Kølle.


Admin