Sussi & Leo

SUSSI & LEO behøver ikke nogen nærmere præsentation. De er kult, de har fulde huse på Skansen ? og det vel at mærke gennem en lang årrække !

SUSSI & LEO tager ud med deres Road Show til mindre spillesteder og koncertsteder. Så nu kan hele Danmark kan opleve deres forrygende show backet op af 3 musikere.

SUSSI & LEO i koncert byder på en musikstil, hvor man kan synge med, sjov, ballade, festligt, folkeligt og fornøjeligt uden plads til fisefornemme fornemmelser ? men vi garanterer, at publikum vil gå fra hver koncert som ? måske ikke bedre ? men så i hvert fald gladere mennesker.
Sussi & Leo Road Show 2003
Endnu større… endnu flottere… endnu “showere”
Sussi & Leo har endnu engang designet et nyt show i den absolutte verdensklasse.
Orkestret Little Rock Country Band er skiftet ud med det ufatteligt professionelle orkester De Spildte Talenter, hvilket betyder, at musikken nu er endnu mere rå, usleben og tilbage til rødderne. Der er designet specielt scenetøj til såvel Sussi & Leo som til De Spildte Talenter, og lyset, som altid har været i særklasse, er denne gang endnu større, endnu mere originalt, endnu flottere end det oprindelige show.
For at opnå det har Sussi & Leo lejet noget af Jean Michelle Jarres lysshow. Desuden kører Sussi & Leos Road Show landevejene tynde med ikke mindre end 20 tons! Spillegrej. Så alt i alt er der lagt op til en oplevelse i særklasse hvor showet kommer frem.
Nu er låget endvidere taget af 2003 sæsonen, og efterspørgslen er allerede forrygende
SUSSI laver fortsat erotiske malerier, og hun holder en række udstillinger over hele landet.

LEO arbejder med en ny roman foruden et computerprogram, der henvender sig specielt til ?maraton musikere?. Desuden arbejdes der på at udgive et SUSSI & LEO MAGASIN. Hvis det bliver en realitet, vil det blive et produkt af meget høj kvalitet. Nærmest som bilmagasiner eller lignende. Så udfordringer er der nok af for den dynamiske duo, der af en booker er blevet kaldt:

Orkestret Der Har Gjort Det Folkelige Lovligt

Admin / 26. april 2004 / Kunstner