Stefan & Kim

STEFAN & KIM

Entertainere ? Musikalsk duo ?

Selv kalder de sig STEFAN & KIM – og i virkeligheden er de det hele og meget mere til.

De er fænomenal underholdning, der er kommet for at blive – om de så bliver konkurrenter til de danske entertainere eller om de vil fungere som et kærkomment supplement – det vil tiden vise.

De to geniale svenskere har kreeret et show – Et Glas Vegas – til de store scener – nu skal offentligheden også ha´ glæde af denne imponerende blanding af elegance, humor, tempo og musikalitet.

 De ligner ikke andre entertainere, men den måde hvorpå de håndterer musikken og komikken, gør pressens sammenligning med Victor Borge yderst nærliggende.

I 30 år har de rejst verden rundt og underholdt ved firmafester og større events med deres musikalske festfyrværkeri af et show – og har dermed også opbygget deres “marked” i Danmark. Kun via talent, charme og hårdt arbejde har de opnået den popularitet, de allerede nu nyder her i landet.

Men i virkeligheden var det rent faktisk en dansk komiker, der “opdagede” STEFAN & KIM. Skuespilleren og entertaineren Flemming Jensen var hyret til at repræsentere Danmark ved et stort nordisk arrangement, og det var her han oplevede STEFAN & KIM og var “solgt” med det samme. Siden hen har Flemming Jensen inviteret STEFAN & KIM til at medvirke i flere tv-shows, ligesom Flemming af og til assisterer, når de uundgåelige sproglige problemer skal løses.

Anmelderne skrev bl.a.

Vildt gang i den!

Sørg for at det store, brede publikum får kendskab til disse to entertainere.

Kom, se og bliv glad.

Svensk humor i top.

Se dem før de bliver verdensberømte.

Admin / 26. april 2004 / Kunstner