Søren Hauch-Fausbøll

SØREN HAUCH-FAUSBØLL
One-Man-Show m/pianist

 

Søren har en utrolig evne til at gå ind i sine roller med liv og sjæl – OG KROP – for kroppen har sit eget sprog for Søren Hauch-Fausbøll. Hans fægtende arme og ben har deres eget liv, som han understøtter med sin dybe barytonstemme. Så hvad han lige præcis finder på at underholde med er ikke til at sige – fra opera til volapyk – men han er god – rigtig god!

Han er kendt som TV’s Bamse, Familien Andersens (og hele Danmarks) Putte og ikke mindst som en af vore store skuespillere på de skrå brædder.

Søren blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1986. Han har siden været forbi bl.a. Grønnegårds Teatret, Husets teater, Bådteatret og tydeligvis Betty Nansen Teatret (“Alice i Underverden”, “Billedmagerne”, etc.), hvor han ofte ses på plakaten.

Landets sommerrevyer er heller ikke gået hans næse forbi – bl.a. er Hjørring Revyen blevet prøvet, og som direktør i Bornholmer Revyen.

Det humoristiske bliver ydermere dyrket i hans medvirken blandt andre tossede skuespillere i Hatten Rundt – improvisationsteatret, der opnåede succes på landsturne såvel som på tv (DR1). Og tv-seere rundt om i landet nikker genkendende til ham på gaden – jo, det er Søren i egen høje person.

Søren Hauch-Fausbøll er oftest set med andre skuespillere – men nu er han klar til at gå solo. Han har dog valgt at tage en pianist med – for musik skal der til !

Admin / 26. januar 2016 / Kunstner