Sjagget – Kim Larsen / Gasolin Jam

 

SJAGGET` er et forholdsvist nyt band med gammelt blod, forstået på den måde at alle medlemmerne i dette nye ultimative Kim Larsen/Gasolin kopiband, før SJAGGET´s begyndelse, har beskæftiget sig professionelt med den danske sangskat Kim Larsen/Gasolin´s musik og jammet´med et par stykker fra de gamle gasser som Wili Jönson og Søren Berlev samt andre kendte musikere.
Da disse fire friske fyre fra vest, nærmere bestemt Hollstebro, mødte hinanden var det p.g.a. fælles forståelse og indlevelse i hinandens oplevelser fra tidligere sammenhænge. Og som de selv siger, ?der er intet I verden der er bedre end når folk danser og synger med os en hel aften, med fuld damp på de gamle Gasolin-schlagere eller de smukke Kim Larsen-sange der fortolkes og gengives meget positivt af SJAGGET.

KAI JACK som er forsanger og rytmeguitarist har gang på gang fået tilkendegivelser fra publikum og venner at ?du lyder sgu´ som Kim Larsen?, samt at der er vægt bag hans bevingede ord mellem sangene.

JAN RENÉ ANDERSEN har som leadguitarist og sanger også konstant mødt publikums flyvende arme, der trykker den fedeste og sejeste luftguitarsolo af, fordi han kopierer totalt melodierne og soloerne til det yderste.

MICHAEL BRAGT er hele bandets metronom. Det er hans fortjeneste at folk kan danse i takt, samt at hans gåpåmod og charme gør at glæden kommer til udtryk når han sidder bag sine trommer ? i ny og næ kan man da også høre en englestemme der kommer til udtryk i hans kor

HENNING ELO MORTENSEN er som den sidste i bandet, den der leverer den stabile gode bund i form af sin bas, man kan også opleve at han med sin stemme kan levere en flot og skøn anden stemme i koret.

?Livet er langt og lykken er kort ? men op et vis sted med det, for refrainet er frit?

 

elmerdahl.dk / 29. marts 2006 / Kunstner