Sebastians Skøre Safarishow

 

“Sebastians Skøre Safarishow” er et afsindigt morsomt show, som må bejle kraftigt til titlen, som årets bedste børne/familieshow. Showet er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning.

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang og præsenterer/præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Han kombinerer på fantastisk vis gøgl, zoologi, musik og komik og strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne. Publikum præsenteres for levende mus og rotter, såvel som den farlige dræberkanin.

 

Der er garanti for 100 % god underholdning  hele showet igennem og de voksne må, ligesom deres børn, finde sig i, at vride sig af grin undervejs. Sebastian Klein akkompagneres undervejs af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Rask (bongotrommer og kor).

Kort præsentation af Sebastian Klein

Sebastian Klein må siges at være et kendt navn i enhver børnefamilie. Som børnevært på tv har han forfattet og medvirket i over 200 børneprogrammer. Siden han fik sit gennembrud som den finurlige naturprofessor Doktor Pjuskebusk har han været hovedmanden bag succeser som “Anton min hemmelige ven”, “Naturpatruljen”, “Afrikas Øje ” og mange andre. Sebastian Klein er desuden manden bag 6 børnebøger og over 100 radioudsendelser for børn. Endelig har han lagt stemme til adskillige dukke og tegnefilm samt i længere tid været fast klummeskribent i både BT og Mama (Forældre og Børn).

elmerdahl.dk / 17. januar 2006 / Kunstner