Rubber Band – Beatles kopi

 

  RUBBER BAND startede egentlig bare for sjov. I en tid, hvor det regnedes for blasfemisk at tillade sig, endsige tænke på at spille og skråle som de uforlignelige “The Beatles” – var det i sig selv en utrolig udfordring.

 ?Mange mennesker var naturligvis skeptiske, da vi skulle have vores første jobs” siger bandet, “men i løbet af meget kort tid havde vi fået et slags “blåt stempel” fra skeptikere og ikke mindst koncertanmeldere.”

Gennem tiderne har RUBBER BAND været anvendt i mange sammenhænge. De har medvirket i Bille August filmene “Zappa” og “Tro Håb Og Kærlighed” i Tv-serier samt Quiz og underholdningsprogrammer.

Med udgivelse af jule CD-en “The Beatmas” blev RUBBER BAND også plade-aktuelle i 1990´erne. “The Beatmas” har solgt over 100.000 tilsammen i Danmark, Canada, Japan og Øst Asien.

Og med Live-udgivelsen “All You Need Is Live” optaget på 5-øren, foran 30.000 mennesker, blev der også mulighed for at opleve koncertstemningen hjemme i stuen.

RUBBER BAND består af  :

 SØREN DAHLBERG: VOCALS/GUITAR/KEYBOARD

BO LANGHOFF: VOCALS/GUITAR/KEYBOARD

 

ROBERT MULDER: VOCALS/BASS GUITAR

 

KASPER FOSS: DRUMS& PERCUSSION

 

VIFTEN  RØDOVRE

 

(Michael Dahm – Rødovre Lokal Nyt).

Beatles har det godt i Viften.
At Beatles, og ikke mindst deres danske kopier RubberBand lever og har det godt i Rødovre blev der fredag aften en stærk understregning af.
De kan deres Beatles-katalog til fingerspidserne. Ingen tvivl om det.

Men de charmer sig også ud over scenekanten med en spilleglæde og begejstring over at kunne skabe stemning med deres live-optræden. Det er femte år i træk, at RubberBand startede et nytår i Viften. Og det er en tradition, der er kommet for at blive.
 

 

NYBORG SLOTSROCK

 

Fyens Amts Avis. (Af Henrik Mohr)

Ikke fordi Big Fat Snake og Gnags ikke leverede varen – men Rubber Band var bare det band, der forstod at få hele pladsen til at gynge med. Og publikums begejstrede hoppen med på “Yellow Submarine” markerede uden tvivl dagens højdepunkt hvad angår intensitet på festival pladsen…..

 

 

SKANDERBORG FESTIVAL

 

Horsens Folkeblad. (Af Ejvind Koch Pedersen)

Først da tidsmaskinen blev stillet på 1963, og “Rubber Band” satte den mentale pickup i rillen med Beatles sange, kom der for alvor gang i sagerne. Vi stod omkring 10.000 mennesker og skrålede med på alle sangene om ” All My Loving ” som var det i går, de intog førstepladserne på top 20. Et folkekrav førte til at Rubber Band – som det ENESTE  band – måtte skaffes ekstra spilletid i det stramme program, til at ryste op med et ekstra nummer…

 

 

SILKEBORG ILDREGATTA

 

Midtjyllands Avis. (Af Michael..)

Københavnske Rubber Band havde et anderledes stort publikum i front, da de gik på scenen ved halv ni tiden. Bandet spillede en lang, lang række af de kære Beatles hits fra de helt gamle som Twist and Shout over Drive My Car og Hey Jude til de nyeste sange som Sgt. Pepper og Back in the U.S.S.R. Og da en lidt grånende herre bemærkede en notesblok i undertegnedeshænder, udbrød han: Du kan godt skrive at det er virkelig godt. Og herligt var det også at se, at både de lidt ældre og de helt unge faktisk var helt med på denne Beatles-musik. 

 

 

elmerdahl.dk / 15. april 2005 / Kunstner