Robbie Williams Jam

 Med den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark, et meget flot pladesalg og en lang stribe af hits, var Robbie Williams Jam på forhånd dømt til at blive en stor succés, hvis man altså kunne finde en frontfigur og et band, som magtede at løfte denne store opgave?

Med en så god forsanger og musikere på scenen – er denne opgave løst på fornemmeste vis.
Ikke alene synges der, så der absolut ikke er noget at tage fejl af ? fantastisk i denne sammenhæng er kun et fattigt ord – men derudover har forsangeren også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams Jam er ikke helt nyt, og musikere i bandet er virkelig rutinerede drenge, der har spillet overalt – lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Momb, Ivan Pedersen, Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra de 3 Robbie Williams plader ? fra Angels over Millinium til Kids og Rock DJ…
Så er du til god iørefaldende pop/rock, og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske jambands ? så skal du bare opleve Robbie Williams Jam !!

 

 

 

elmerdahl.dk / 21. juni 2016 / Kunstner