Rigtige Mænd – TV2 Plagiat


RIGTIGE MÆND

 

TV2-Plagiat
“Danmarks Næstkedeligste Orkester”

Rigtige Mænd er et anerkendt og respekteret orkester på den danskejamband scene. Bandet forstår at formidle TV-2’s sange i en høj kvalitet, og med en overbevisende spillestil har Rigtige Mænd i mere end 10 år været at finde blandt de bedste kopibands i Danmark.

TV-2 har eksisteret siden 1981, og i dag fremstår bandet som en institution på den danske musikscene. Mange af TV-2’s  sange har udviklet sig til klassikere og haft stor indflydelse på dansk musik og kultur. TV-2 er stadig et af de mest populære livebands, og kræver egentlig ikke yderligere præsentation.

Rigtige Mænd har igennm 12 år spillet landet tyndt, og optrådt på mangen en livescene i dette land. De mange koncerter på spillesteder og på festivaler, til byfester og til firmafester, til bryllupper og andre private arrangementer, har gjort Rigtige Mænd til et af de mest garvede og professionelle jambands på markedet.

Rigtige Mænd har ved flere lejligheder optrådt i TV. Blandt andet i programmet “Go’ Morgen Danmark”. Rigtige Mænd har også spillet ekstranumre for det rigtige TV-2 orkester i Pumpehuset, og i 2008 var Rigtige Mænd at finde i Singapore, hvor de spillede koncert for de derboende udenlandsdanskere.

Rigtige Mænd er:

Jesper Valentin Holm: Trommer

Øyvind Harkamp: Bas & kor

Simon Kirk-Johansen: Guitar & kor

Mads Haaber: Keyboards & saxofon

Thomas Gammelgaard: Vokal, keyboard & trombone

En stor oplevelse i Rigtige Mænds karriere var da de medvirkede ved to TV-2 koncerter, hvor de snød publikum ved at gå på scenen og spille ekstranumre for TV-2.

 

 

elmerdahl.dk / 17. november 2009 / Kunstner