Pure 80′ Ties – engelsksprogede hits

 Radioerne spiller det hele tiden TV bugner af programmer om det, ja selv tøjet fra den tid er højeste mode, vi taler selvfølgelig om

“de glade 80’ere”

Kunstnere som Nik Kershaw, Genesis, Simple Minds og mange flere genopstår og udsender opsamlings albums på stribe.

PURE 80’TIES  inviterer alle med på en rejse tilbage i tiden – tilbage til de glade 80´ere, hvor gulerodsbukser, BALL trøje og fyldigt hår var et krav. Som passager på rundrejsen vil du blive præsenteret for de største engelsksprogede hits  gennem 80´erne.

De glade 80´er er for mange mennesker uforglemmelige, ligesom de mange rockhits fra den tid. Hvem husker ikke :

Purple Rain (Prince), Jump (Van Halen),

Wouldn´t It Be Good (Nik Kershaw),

Hold The Line (Toto), Black Velvet (Allanah Myles),

Down Under (Men At Work), Sledgehammer (Peter Gabriel),

Here I Go Again (Whitesnake), Don´t You (Simple Minds),

Power Of Love (Huey Lewis), Final Countdown (Europe),

Laugh N’ Half (D-A-D), You Give Love A Bad (Bon Jovi),

Land Of Confusion (Genesis)

…..og mange andre tophits.

Modsat mange andre af tidens coverbands, spiller PURE 80’TIES numre af mange forskellige kunstnere – derved bliver der noget for enhver smag, og man formår hele tiden at holde publikum fanget.

Bag  PURE 80’TIES gemmer sig en konstellation af erfarne musikere, der har pladeudgivelser bag sig, og som til dagligt medvirker i andre bands. Således bliver bandet brugt af medlemmerne til at få tilfredsstillet den store nydelse, der er i at spille andre musikeres bedste numre.

Der er lagt op til en stensikker succes og et fyldt dansegulv, når PURE 80’TIES sætter nøglen i og starter tidsmaskinen. Instrumentalt består bandet af vokal, guitar, bas, keyboard og trommer.

MUSIKERNE

Ronni Didriksen: Vocal.

Har ifølge enkelte af TV2´s seere ikke en særlig politisk korrekt gaderobe, hvilket  netop fra seerne udvirkede i en telefonstorm og som sikkert bevirkede, at bandet aldrig kommer til at spille på TV2 igen – nogensinde.

 Martin Bødker: Synth., Hammond og kor.

Er bandets absolutte grejfreak, og han kan til tider næsten blive for nørdet med hensyn til netop det. Desuden ejer af en rør-Leslie fra 1969, hvor forforstærkeren er bygget ud af et samtaleanlæg fra en F-16, og det er jo en glimrende flyvemaskine.

 Anders Lampe Jensen: Guitarist.

Anders Lampe er bandets guitarist med hang til øl og lyserøde forstærkere, og det står hen i det uvisse om de 2 ting har noget med hinanden at gøre. Der udover er Anders bandets madkundige person, hvilket udmunder sig i lange og præcise imitationer af Hüttemeier til og fra diverse jobs. Anders er desuden den eneste i bandet med overskæg – resten har det man kunne kalde underskæg.

 Brian Steentoft: Trommer og kor.

Er specielt kendt for sin velkendte tyskerfodsrytme og sin hang til dørkplade. Ivrig tilhænger af oldgamle Triumph motorcykler(??).
Hansen spiller ofte på EL-trommer, dog ikke i Pure 80’ties sammenhæng.

 Morten Andersen: Bas.

Har ofte skæg, som er yderst historisk korrekt, idet han jævnligt er set med skæg, der var mest velkendt hos Spanske adelsmænd i det attendeårhundrede. Desuden er han en stor stor fan af Mørchbasser og ses altid ifølge med mindst én.

 

elmerdahl.dk / 11. august 2005 / Kunstner