Peter Jakobsen – stand up magi

  

StandUpMagi  er et forrygende morsomt show kun for voksne. Det er moderne trylleri, hvor tonen er stand-up, og publikum involveres kraftigt. Kendte ansigter fra selskabet opleves som stjerneaktører i showet – uden at det bliver pinligt eller ondskabsfuldt. Trylleri for de der hader tryllekunstnere. Det er underholdning, der bevæger sig fra komik til rigtig trylleartisteri. Det kan være rigtigt sjovt at blive snydt – Af en ekspert !

 

CloseUpMagi er som skabt til spisende selskaber, receptioner og åbent hus arrangementer. det er også ideel underholdning, hvis festen holdes på restaurant. ColseUpMagi kræver ingen scene. Og den kræver ikke alles opmærksomhed på én gang. Peter Jakobsen cirkulerer rundt blandt gæsterne og tryller dér, hvor de er. Alle får deres egen lille forestilling. Det er en unik oplevelse at blive snydt så tæt på.

 

Varighed: Idéer og indhold aftales på forhånd. I får således et magisk indslag, der bliver skræddersyet præcist til Jer. Det er, hvad enten I skal bruge et indslag til en intern fest, konference, jubilæum eller som led i kundepleje. Bemærk:  Peter Jacobsen optræder også på engelsk !

 

Peter Jakobsen  har i de gennem årene optrådt for et væld af firmaer, hvor tilbagemeldingen på hans show enstemmigt og sammenfattet kan beskrives sådan : “Lattermusklerne stod ikke stille et sekund…” ” Peter Jakobsen er en bedrager af guds nåde” Dagbladet Politiken
“Alle taler stadig om den sjove og dygtige tryllekunstner. Lattermusklerne stod ikke stille et sekund, mens du var på. Du tog virkelig fusen på os med dine utrolige tricks.” Privathospitalet Hamlet

 

Udpluk af andre referencer: Aller Press, Arla Foods, Coloplast, Danske Bank, 2m Electronics, Bosch, Danica Forsikring, Deloitte & Touche, Difko, Danmarks Radio P3 samt mange flere.

 

 

elmerdahl.dk / 3. januar 2008 / Kunstner