Per Pallesen

PER PALLESEN

Per Pallesen har mange opgaver. F.eks. tager han ud med sit soloshow. En af vor tids store komiske talenter.

Han leverer et super musikalsk og underholdende show. Mathiesen er naturligvis med – oghan målretter også gerne sin underholdning.

Sagde De konferencier! Det klarer han også.

BIOGRAFI:

Per Pallesen er freelance skuespiller i København. Og han har haft travlt. Han har medvirket i over 30 spillefilm, 120 forskellige teaterforestillinger, 30 revyer, over 250 TV-produktioner og meget andet.

I de senere år har Per Pallesen bevæget sig rundt mellem de københavnske scener. Det er bl.a. blevet til forestillingerne “La Cage aux Folles” på Det Ny Teater,hvor han dannede par med Preben Kristensen, “Den Glade Enke” og “Høfeber” samme sted. Også Odense Teater har haft glæde af Per’s store talent. Det var i forestillingen “Spillemand på tagryg”. Igennem snart mange år har Per Pallesen slået sine sommer folder i det nordjyske som instruktør og skuespiller i Hjørring Revyen. Men i de senere har han valgt at bruge kræfterne i andré sammenhænge: I sommeren ’96 var det i “Tivoli Show ’96”. Et brag af et musikalsk show, hvor Per spillede sammen Preben Kristensen, Ann-Mari Max Hansen og Kurt Ravn. Showet blev rost til skyerne –og lidt til – af samtlige anmeldere.

Sammen med Søren Pilmark i “Pallesen Pilmark PS”, trak de fulde huse i Cirkusbygningen i København samt turnerede rundt i det ganske land den gang de dannede makkerpar. Per Pallesen har også turneret med Det Danske Teater i en Ayckborn forestilling.

 

Admin / 26. januar 2017 / Kunstner
Tags: , , ,