Østregasværk – Gasolin- og Kim Larsen-jam

ØstreGasværk -  Kim Larsen Jam - Gasolin Jam - Book hos Elmerdahl.dk

Østregasværk er et af de mest efterspurgte og festlige ”Gas” band.

Østregasværk tilbyder et sublimt mix af de mange sange, som Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin. Med efterhånden 16 år på bagen leverer de en skøn blanding af større og mindre hits i kærlige, fortolkende versioner.
Forsanger René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl. Han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen. Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene. Og det rammer publikum lige i hjertekulen og dansefeberen.

Østregasværk med de fem musikere i bandet, har et tæt og gedigent sammenspil. Nostalgien er i højsædet når de fem gutter går på scenen, og René Gerricks stemme ligger så tæt op ad Lune Larsens at selv de inkarnerede Gasolin fans må give efter og vippe med foden i takt til musikken.

Her har vi et band der virkelig forstår at trykke den af uanset om der er 50 eller 1000 af mennesker, som bagefter har følelsen af, at det virkelig var Gasolin og Kim Larsen gennem de sidste 40 år de lige har hørt.

Kim Larsen havde selv hørt Østregasværk og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid. De ryger også lige så mange cigaretter!

Østregasværk har med sine mange år i branchen spillet med helt fremme sammen med både store danske og udenlandske navne. De har spillet i hele Norden til mange store festivals og koncerter.

Hør/se på Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=VqnW3at3Rkc

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier. Herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events. Og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

 

elmerdahl.dk / 28. februar 2018 / Bands, Kunstner