Mikael Wulff

 

 

 

Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel, kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter. Ingen kan bedre end Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden.

Kendetegn: Wulff er en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det absurde til det underfundige. Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen.

Wulff er skaber af tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler”, sammen med Anders Morgenthaler som dagligt kan opleves i Politiken. På engelsk kan striben ses på.

I øvrigt var Mikael Wulff desuden en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, som kunne ses på de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var han holdkaptajn i comedy-quizzen “Shooting Stars” på TV 2 Zulu.

Mikael Wullf har haft stormende succes med tv-programmer på DR2. Først ”Wulffmorgenthaler” og derefter som den ene halvdel af det populære par ”Dolph og Wullf ”, hvor han sammen med den samfundsrevsende og hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden – YES SIR!

”Mikael Wulff Forklarer Alt” Nyt show i foråret 2010:

På trods af sin status som garvet og med fra starten i det danske stand-up comedy miljø, var det først i 2010 Mikael Wulff fik lavet sit eget one-man show

”Mikael Wulff Forklarer Alt”.

Mikael Wulff begejstrede i foråret begejstret masserne på Frederiksberg Scenens skrå brædder med sin unikke debut af et oneman show om livet i storbyen vs. provinsen.

Det vidste du ikke om ham:
Mikael Wulff startede sin karriere i 90érne med at skrive tekster til
tv-programmer som ”Vladimir & Kennedy”, ”Ugen Der Gak” og ”Gintberg Showoff”.

Bonus: Wulff kunne fra 2006 kalde sig kreativ chef i produktionsselskabet Social Club Productions, der er sat i verden for at producere komedie og drama til tv.

elmerdahl.dk / 2. januar 2006 / Kunstner