Michael Schøt

Michael Schøt

Book Michael Schøt  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores “Forespørg her” – knap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Michael Schøt.

Du kender ham fra:

One-man showene ”uPolitisk Korrekt” og “Mere uPolitisk Korrekt”, showet ”De Udvalgte” – alle tre er ude på dvd – ”Ordet er Mit” på Bellevue Teatret samt velgørenhedsshowene ”Talegaver til børn” og “Comedy Aid”. Sikkert også fra “Den løse kanon” på P3. Eller måske fra tv-programmerne ”Stand-up.dk”, “Brian Mørk Show”, “Mørk & Jul” og “Zulu News” – alle på TV2 Zulu. I 2012 var han på turné med sit meget medieomtalte one-man show “Schøt happens”, i 2013 havde han succes med endnu et: “Kunstigt Intelligent” og i efteråret 2015 kunne han opleves i “Ytringspligt”, der bl.a. fik fem stjerner i BT.

Michael er også manden bag “Schøtministeriet” der med et ugentligt seertal på minimum 50.000 er en afgørende spiller i den hjemlige demokratiske debat.

Michael Schøt kan finde på at snakke om:

Alt fra afseksualisering af kvindekroppen til krigen i Afghanistan – fællesnævneren er dog altid samfundskritisk satire.

Kort om Michael Schøt:

Få komikere går med vilje derhen, hvor de ikke må. Og færre af dem slipper fra det med stil og livet i behold. Michael Schøt er en af dem. Hans humor er på én gang venlig og imødekommende, men også skarp, og han taler ikke nødvendigvis publikum efter munden. Med sine nogle og 30 år og 10 års erfaring på stand-up scenen, er Schøt både en ung mand og en gammel komiker, en kombination der har været optimal for mange forskellige publikummer.

Michael Schøt kunne i april 2012 opleves på turné med sit meget omtalte one man show “Schøt happens”, i efteråret 2012 på TV2 Zulu som underholdende ankerperson på “Zulu News” og på landevejen igen i 2013 med “Kunstigt Intelligent”.

I efteråret 2015 kastede Schøt endnu engang et satirisk blik på det danske samfund i sit anmelderroste one man show “Ytringspligt!”. Alle danskere er enige om, at vi har ytringsfrihed og vi bruger den med stor iver til at kritisere alt og alle – undtagen os selv. En klassisk dansk familiefest er jo selvcensurens højborg, en buffet af usagte sandheder og hvide løgne. Men falder snakken på muslimer, så skal sandhederne nok komme på bordet, hårdt og kontant, for vi har jo ytringsfrihed! Men spørgsmålet er, om der ikke følger en pligt med. En pligt til at bruge ytringsfriheden på os selv også? Showet fik bl.a. fem stjerner i BT, der også skrev: “retorik og ægte standup-rock’n’roll på samme tid.”

Michael Schøt kunne i januar 2017 opleves i sit nye stand-up show “Ulykkeligt Vidende“, hvor han delte sin desperation over det overflow af informationer, som man dagligt bliver bombarderet med. “Ulykkeligt Vidende” bød som hans tidligere shows på intelligente observationer om den hverdag vi lever i omsat til spidende morsomme punchlines.

 

elmerdahl.dk / 31. januar 2017 / Kunstner