Michael Brautsch

Michael Brautsch - Foredrag - Elmerdahl.dk

Michael Brautsch – Sognepræst og foredragsholder

Jeg ønsker yderligere information om Michael Brautsch – klik her …

MICHAEL BRAUTSCH – ARBEJDSGLÆDE OG FORANDRING

Michael Brautsch – Hvornår har du sidst givet dit arbejdsmiljø et servicetjek – og spurgt dig selv om jobbet giver mening, om det er godt nok og hvilken rolle du selv spiller for arbejdsmiljøet?

Det får du rig lejlighed til, når Michael Wagner Brautsch stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet.

“Vi finder os ikke i så meget i vores ægteskaber, eller i mange af livets andre forhold, her stopper vi op, og giver livet et tjek, og spørger os selv, om vi er glade, om det giver mening – men i arbejdslivet er der mange, som lader det sande til. Aldrig har så mange lidt af stress, lidt under en udbredt mobbekultur osv. Men det kan vi gøre noget ved. Vi skal turde spørge os selv, om det er godt nok, om arbejdet giver mening, om vi er glade, og hvad vi selv kan gøre ved det. Vi skal stoppe op og minde os selv om, hvorfor vi i sin tid søgte det job og genfinde begejstringen for arbejdet.”

Foruden at være god formidler af et vigtigt og spændende budskab, er Michael Brautsch også en underholdende og meget levende oplægsholder.

Hans pointer giver mening nu og her – men er også “langtidsholdbare” – da de giver stof til eftertanke.

SERVICETJEK PÅ TILVÆRELSEN

Et muntert og oplysende foredrag

Nogle gange er det sundt at stoppe op og lave et tjek på sin tilværelse.

Det kan være på fødselsdage eller nytårsaften, når det gode rammer os – eller når ulykkerne vælter ned.

Hvad er meningen med det hele? Var det så det jeg ville? Hvordan forvalter jeg min tid? Er jeg tilstede i NUET? – eller tror jeg, at livet først bliver rigtig godt – lige om lidt? Hvordan forvalter jeg henholdsvis medgang og modgang. Er der nogle ting, jeg skal have op til revision – inden det bliver tid at flytte på plejehjem?

Kort sagt – Hvad er vigtigt?

Måske er det en rigtig god idé at kigge på det fundament, man har bygget sin tilværelse på – altså hvilke værdier man har i sit liv?

Andre af Michael Brautschs foredrag:

Nuets Kraft

Modstand mod forandring

Empowerment

En lille snak om de store ting enhver bør overveje gennem livet inden    plejehjemmet venter

Kunsten at elske sin næste

Søren Kierkegaard i guldalderens Danmark

Michael Brautsch er en både underholdende og formidabel formidler. Han har ordet i sin magt – og så har han tænkt grundigt over tilværelsen.

Varighed: 1-1½ time efter aftale

Teknik: Tavle eller stor flip-over + headset-mikrofon

INFO-BOX

Michael Brautsch f. 1963, er oprindelig udlært i en sydfynsk sparekasse.
Efter endt læretid blev det til et par år i Frankrig, hvor han arbejdede med turisme.
Han har endvidere været daghøjskoleleder, ungdomsskolelærer og arbejdet som projektleder indenfor konfliktløsning og integration.
Det er også blevet til et par år i restaurationsbranchen og nogen tid på filosofistudiet på Syddansk Universitet.
I 1991 stod det klart for Michael Brautsch, at han skulle være præst – og efter endt uddannelse fra Københavns Universitet og Pastoralseminariet i 2002 var han i 7 år sognepræst i Darum og Bramming før turen i 2009 gik til Gjesing sogn som sognepræst, hvor han endvidere var sygehuspræst på psykiatrisk hospital i Esbjerg. I dag er Michael Brautsch sognepræst på Frederiksberg samt feltpræst. Kendt fra bl.a. DR´s “Gift ved første blik”

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

info@elmerdahl.dk / Tlf.: 24250128

Referencer:

Michael var i “topform” og tog i den grad publikum med storm. Efterfølgende bad vi “publikum” evaluere foredraget, efter skalaen: meget godt, godt, nogenlunde, mindre godt, ikke godt. Vi fik 43 tilbagemeldinger. Heraf gav 40 deltagere ham topkarakteren: meget godt og 3 deltagere gav bedømmelsen: godt
Vi, der var arrangører, indgår ikke i denne bedømmelse, men der var enighed om at Michael fuld ud levede op til forventningerne ( og de var i forvejen rimelig høje).
Susanne Larsen, tandlæge

Michael var indlevende, sympatisk og yderst inspirerende. Derudover havde han en meget professionel tilgang til det hele. Vi brugte hans oplæg som reference resten af dagen. Det var lige præcis det indspark vi havde håbet på. 
Anna Cecilia Frellsen 
CEO – MATERNITY FOUNDATION

Michael Brautsch holdt et fantastisk underholdende oplæg til vores seminar, som samtidigt indeholdt nogle rigtig gode pointer i forhold til emnet arbejdsglæde og forandringsprocesser. Hans energi og måde at holde sit oplæg på var meget inspirerende og et frisk pust på dagens program.
Vi kan varmt anbefale andre at booke Michael Brautsch.
Johan Brink
Sektionsleder – Københavns Politi

I en tid hvor tempo, kompleksitet og reformer er et grundvilkår var Michael Brautschs oplæg om Arbejdsglæde et forfriskende pust som ramte alle – både medarbejdere og ledelse – spot-on. Oplægget var båret af en sjælden grad af humor, vid og intelligens!
Direktør Bente Strager, Social- og sundhedsskolen i Silkeborg

elmerdahl.dk / 15. februar 2017 / Foredrag, Nyhed