Martin Veltz

 

MARTIN VELTZ

Martin Veltz, stand-up komiker, tv- og radiovært. Har, på The Voice, lavet morgenshowet “Morgenfabrikken” med Uffe Holm og Christiane Schaumburg-Müller samt fredagsshowet “Hjem med Bernhard & Veltz” med Michael Bernhard. Martin har sammen med Uffe Holm, været vært på Kanal 5 succesen “WipeOut”.

 

Siden januar 2011 har Martin Veltz været vært på NOVA FMs populære morgenshow “NOVA Morgen” med Dennis Ravn.

 

I 2009 var Martin med på hele to landsdækkende teaterturnéer. Først som opening-act i “The Uffe Holm Show 3”. Og derefter vært i “Bytte, Bytte Købmand” med Thomas Hartmann og Anders Matthesen. Dermed nåede Martin at optræde for mere end 120.000 publikummer i 2009.

 

Som tekstforfatter har Martin arbejdet på “Tak For I Aften – On Tour” med Rune Klan og Mick Øgendahl samt “Grillet – En Hyldest Fra Helvede” med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang.

 

Martin debuterede på det legendariske DIN’s i 1995 og har optrådt lige siden. Martin har optrådt tre gange på tv-showet “Stand-up.dk”, tre gange til det store årlige velgørenhedsshow “Talegaver Til Børn”, tre gange vært på turné- samt tv-udgaven af “DM I Stand-up”. Seks gange deltaget i FBI’s landsdækkende klubturnéer samt utallige optrædender på Comedy ZOO.

 

Martin en meget erfaren komiker med sublim publikumsforståelse og stilsikker timing. Stilen er fysisk og billedskabende med masser af energiske jokes.

 

 

elmerdahl.dk / 31. januar 2006 / Kunstner