Martin Arnoldi – Svensk multimusik

 

Trioen “Arnoldi, Birgerson och Kvist”

Petra Kvist – Violin

Petra spiller næsten alt – folkemusik, country, irish, pop, rock og viser. Hun har spillet på mange forskellige scener såsom på Globen i Stockholm sammen med Robert Broberg, klubber, festivaler, små spillesteder etc.  Hun har også medvirket ved cd-indspilninger og spillet på tv og radio.

Petra har turneret med bl.a. Robert Broberg, Avadå Band og Polka Twisters.

Anders Birgerson – Guitar, sang

Anders spiller rythm ´n bues, rock, folkemusik, blues og viser. Han skriver også egne sange og tekster og arbejder med oversættelser. Anders spiller med Polka Twisters og i Köpenhamnsbaserade Rosenorkestret. Han samarbejder med flere danske musikere – Leonard Pedersen, Krølle-Erik, Mik “Hjemmeservice” Schack m.fl.

Anders har også lavet cd og optrådt på tv og radio.

Martin Arnoldi ? sang, guitar

Martin spiller sin egen musik, irsk, svensk viser, rythm ´n blues, rock, blues m.m. Martin har en fortid i Hootenanny Singers. Han har turneret i Irland i flere år og også i det øvrige Europa. Nu turnerer han  mest i Sverige og Danmark. Martin spiller ofte solo eller i små intime konstellationer som med denne trio. Han spiller også med i Lundabandet Martin er födt i Danmark og udgav for nogen år siden i denne anledning en cd med sin egen musik på dansk.

Martin har spillet på bl.a. Langelandsfestivalen og Visefestivalen i Västervik, og har udgivet cd´er, optrådt på tv og radio!

Martin Arnoldi kan også optræde solo.

 

elmerdahl.dk / 16. august 2004 / Kunstner