Maria Montell

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits, som “Jeg er her for dig” Sådan går det hvergang” “Svært at være gudinde” “Kys mig op til himlen” “Her er gude godt, at være” “Imens hun sang (Di da di ) etc… Var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne Hun er opvokset med Jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet igennem tiden.

Hun har i de seneste mange år været aktiv som Jazz sangerinde blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”.

Maria Montell har en særlig forkærlighed inden for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderoste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergre- en og bossa sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis.

Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi) som fik hende rundt i verden.

I øjeblikket spiller hun med Montell´s trio, som består af Soul og Jazzbassist Bastian Sjelberg og Guitarist Hannibal Gustafsson . De har begge spillet med de største stjerner i Danmark igennem de sidste 20 år.   Når trioen spiller mixer de Folk-poppen med Funky Bossa-jazz.

Som balsam for sjælen….

Admin / 26. april 2016 / Kunstner