Mads Keiser – stand up

 

En aften med Mads Keiser giver både noget at tænke over og meget at grine af. Med sin baggrund som skuespiller, journalist og komiker har Mads Keiser gennem årene udviklet sin helt egen comedy-stil. Han henter lige gerne sin inspiration hos Darwin og Freud, som i hverdagens glade vanvid. Og boltrer sig ekstatisk i emner som: Kunsten at være et shampoo-offer, kønshormoner og nødløgne, urimelige kælekrav og dumhedens endelige sejr.

Kendetegn: På scenen er Mads grænsesøgende uden at være fladpandet, skarp uden at være sårende og sjov uden at være idiotisk.

Mads Keiser er en efterspurgt foredragsholder og han har arbejdet som tv-vært på DR og TV2. Blandt andet på de meget populære DR-programmer ”Kald Mig Mads”, hvor han sammen med Lone Kühlmann, Ann Mariager o.a. debatterede forskellen på kvinder og mænd. Desuden har han en glorværdig grum fortid i PLAT, Danmarks første rigtige boy-band.

I 2005 opførte Mads Keiser soloshowet ”Ulven Kommer” på Bellevue Teatret. 

Pressen skrev om showet:
“Et begavet, underfundigt og særdeles underholdende show om kulturens byrde i skarp sovs”

“Publikum overgav sig forsvarsløse til det store grin – gymnastik til hjernecellerne og kønshormoner i højeste gear”

“Stand-up for voksne”

”Bragende god underholdning leveret med genial timing… Mads Keiser er den evige klovn. I hans mimik læser man en begejstring og et engagement, der får hver replik til at lyde som om den netop er opstået inde i hans krøllede hjerne. Begavet underholdning, der får det store grin til at sætte sig på tværs i halsen, når man mindst venter det”

elmerdahl.dk / 1. november 2007 / Kunstner