Lone Jensen – stand up

Scenen er din – Vinder i Comedy –  “Lone Jensen”

Susanne Billeskov Bredtoft bor i København hvor hun laver – lidt af hvert! Hun er teatermedarbejder på forskellige teatre rundt omkring i København, men laver også skuespil, studenterrevyer og meget andet. Derudover arbejder hun som vikar i en vuggestue, for livet som freelancer kan godt være lidt uberegneligt.

Når Susanne, bl.a. som “Lone Jensen“, går på scenen i comedy-genren, er en blanding af stand up og teater-revy hun optræder med. Hun opfinder små karakterer som hun giver en monolog, og inspirationen finder hun i dagligdagen og de mennesker hun møder på sin vej – så pas på hvis du falder i snak med hende!

Show: 1 x 30 min. comedyshow hvor du møder den karismatiske ”Lone Jensen” og skuespilleren Susanne Billeskov Bredtoft på slap linie, hvor hun blandt andet vil forsøge sig som sanger og præsenterer sin nye ”ven” kejtede ”Kermit” som har en plan, eller Lone som lige kommet hjem fra en forrygende karriere i Hollywwod, hvor hun har deltaget i et vælg af film og kurser. Lone Jensen vil i løbet af showet levende berette om sine oplevelser, og give smagsprøver på det, hun har lært…og det er ikke så lidt, hvis hun selv skal sige det!

 

elmerdahl.dk / 9. april 2016 / Kunstner