Løven og Hulken

LØVEN og HULKEN

                            

 

 

 

 

 

I Faaborg er der såmænd ingen grund til at præsentere Løven og Hulken, men til jer udenfor denne prægtige by, her lidt information. Duoen består af:

  • Jørgen Løve, sanger, guitarist, banjospiller og selskabeligt rovdyr
  • Per Halken (i kunstnerisk sammenhæng kun kendt som Hulken), duoens guitar- mandolin, ukulele-mundharpe-, fløjte- eller sækkepibespillende alt-mulig-mand.

De to rablende gale musikanter med forkærlighed for skotsk-irske sange, shanties, amerikanske hillbilly-numre, lumre vitser og frimodig dansk visekunst kombinerer på sjælden vis en jordnær, spontan og folkelig tilgang til deres publikum. De elsker at synge, og somme tider gør de det samtidig.

Duoen spiller normalt sammen med Kim og Ricko, i gruppen Løven, Kim og Hulken mæ Ricko. I den konstellation sørger Kim og Ricko for at holde musikken kørende, samt at de to tåbelige spillemænd, Løven og Hulken nogenlunde bevarer begge ben på jorden. Men når Løven og Hulken optræder som duo er der nærmest garanti for at showet, ganske tit afbrydes af upassende kommentarer.

Løven og Hulken udgør en omrejsende garanti for sprudlende musikalsk livsglæde, fællessang, dans og bægerklang, og deres nyeste stunt er en trillebør læsset med instrumenter og andet godt….De to herrer går så rundt og sørger for fest og stemning forskellige steder i byen.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

elmerdahl.dk / 12. februar 2018 / Kunstner

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *