Løven og Hulken

LØVEN og HULKEN

Løven og Hulken -Musik til festen - Skotsk og irsk - Elmerdahl.dk

                            

Løven og Hulken er der såmænd ingen grundt til at præsentere i Faaborg, men til jer udenfor denne prægtige by, er her lidt information.

Løven og Hulken – De to rablende gale musikanter, med forkærlighed for skotsk-irske sange, shanties, amerikanske hillbilly-numre, lumre vitser og frimodig dansk visekunst. De kombinerer på sjælden vis en jordnær, spontan og folkelig tilgang til deres publikum. De elsker at synge, og somme tider gør de det samtidig.

Duoen består af:

  • Jørgen Løve, sanger, guitarist, banjospiller og selskabeligt rovdyr
  • Per Halken (i kunstnerisk sammenhæng kun kendt som Hulken), duoens guitar- mandolin, ukulele-mundharpe-, fløjte- eller sækkepibespillende alt-mulig-mand.

Duoen spiller normalt sammen med Kim og Ricko, i gruppen Løven, Kim og Hulken mæ Ricko. I den konstellation sørger Kim og Ricko for at holde musikken kørende, samt at de to tåbelige spillemænd, der nogenlunde bevarer begge ben på jorden. Men når de optræder som duo er der nærmest garanti for at showet, ganske tit afbrydes af upassende kommentarer.

Duoen udgør en omrejsende garanti for sprudlende musikalsk livsglæde, fællessang, dans og bægerklang. Og deres nyeste stunt er en trillebør læsset med instrumenter og andet godt….De to herrer går så rundt og sørger for fest og stemning forskellige steder i byen.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

 

elmerdahl.dk / 12. februar 2018 / Kunstner