Le Freak – 70´er disco

 

  Puds plateau skoene af og find glimmertøjet frem!

Der er disco i luften!

Le Freak er Danmarks førende discoorkester og har spillet et væld af koncerter rundt omkring i hele landet i løbet af de sidste 10 år. Le Freak er fyldt med glæde og glimmer, og med en insisterende energi kaster de seks medlemmer numre som Hot Stuff, I Will Survive, Blame it on the Boogie  og Celebration ud over scenekanten, så der er ikke andet at gøre, end at overgive sig til dansen og nyde discoens glæde

Le Freak har spillet så forskellige steder som Boogie TV, Skanderborg og Samsø Festivalen, Train i Århus, VEGA i København og Franck A i Odense samt et stort antal firmakoncerter for bl.a. Lindberg Briller, Novo Nordisk, Danisco og Tele Danmark.

 Den 10. maj 2005 udkom Le Freaks første landsdækkende udgivelse i form af både en Live DVD og en Live CD, optaget ved orkesterets store 10 års jubilæums show, der blev afholdt foran 3500 begejstrede publikummer i Scandinavian Congress Center, Århus.

Le Freak er kendt for deres spilleglæde, de små overraskelser og det glimt i øjet, der gør hver koncert forskellig. Samspillet med publikum skaber en stemning, der får taget til at løfte sig, og på en bølge af disco bliver vi ført direkte mod de glimtende stjerner.

elmerdahl.dk / 22. september 2005 / Kunstner