Lasse Rimmer

 

 

 Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne, der i en sjælden grad indeholder paratviden om ALT mellem himmel og jord. Forventer man derimod at Lasse i sin optræden er den pæne og effektive quizvært fra Jeopardy, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned.

Kendetegn: “Anmeldere har beskrevet ham som “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er også improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på stemningen hos publikum og bruger den som et springbræt for jokes og det fortsatte show.”

Bonus:
Lasse var i front med succesturnéen ”Fem På Flugt” i foråret 2003 og er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens ”Mandrilaftalen” hvor han  levendegjorde nu klassiske figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også levner føde til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

 I dag er Lasse Rimmer nok bedst kendt som den bebrillede og vittige

nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen”. Men Rimmer
har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans
vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog
vært på tv og i radioen.

 

elmerdahl.dk / 21. oktober 2005 / Kunstner