Kenny Quinn

 

TYV MED STIL

Hold på hat, briller, ure og tegnebog.
Pas på den tyvagtige entertainer Kenny Quinn, når han på en elegant måde stjæler som en ravn. Dette internationale showindslag er et mix af situationskomik, verbal humor og sophistikeret klovneri.

Kenny Quinn stjæler alt uden at blive opdaget, heldigvis kun for sjov, men med en imponerende fingerfærdighed, som han bogstavelig talt fortryller publikum med. Dette elegante showindslag er 20 minutter brillant underholdning, der i sin helhed er et miks af verbal humor og sofistikeret komik i topklasse, hvor publikum spiller en IKKE uvæsentlig rolle.

Politiet og andre bør være glade for at han er af den ærlige slags, der ikke bruger sin kunnen og viden på gaden. Alt hvad Kenny Quinn stjæler fra sine ”ofre” bliver naturligvis leveret tilbage til de rette ejermænd med

 

                            TAK FOR LÅN

Showlommetyven Kenny Quinn kan levere denne underholdning i topklasse på enten dansk, norsk, tysk, engelsk, finsk eller hollandsk.

Når man kan stjæle tegnebøger op af folks lommer, hvorfor i alverden optræder man så i stedet for at slå sig på lommetyveri ?

 

”Min gage er ganske pæn, og i dag er det slet ikke tider for lommetyve. Folk bruger kreditkort og har næsten aldrig kontanter på sig. Jeg kunne være blevet en god lommetyv af den rigtige slags, men jeg tjener mere ved at give folk deres ting tilbage, og de rigtige lommetyve bliver taget før eller senere,”

siger Kenny Quinn, der siden 1985 har gjort ”tyveri” til sit levebrød, og har optrådt i alverdens cirkusmaneger og varitéscener sammen med sin kone Joan.

  

 

elmerdahl.dk / 2. januar 2015 / Kunstner