Jens Gaardbo

Journalist, studievært og kommunikationsrådgiver


Journalisten Jens Gaardbo har beskæftiget sig med stor set alt indenfor kommunikation. Han er i dag kommunikationsrådgiver og assisterer virksomheder med deres strategiske kommunikation i forhold til omverdenen.

Jens Gaardbo er tidligere nyhedschef og studievært på TV2 Nyhederne, og har været kommunikationsdirektør i medicinalvirksomheden Lundbeck samt partner i KasterGaarbo. Lige nu er han tilbage som “Mr. News” i TV2 News.

Han er desuden en yderst efterspurgt ordstyrer og foredragsholder, der virkelig formår at gå i klinch med sit publikum – og som arrangør bliver du udfordret af hans rolle. Med andre ord – du booker ikke blot et kendt ansigt, men også en særdeles effektiv sparringspartner på dit arrangement.

Som foredragsholder er han skarp og unik på emner som strategisk kommunikation, medierne, TV og branding. Hans stil er underholdende, og samtidig får deltagerne en række konkrete redskaber og inspiration.

Ordstyrer og konferencier:

  • Jens Gaardbo er en af landets mest efterspurgte og erfarne ordstyrere. Få en skarp og professionel moderator og konferencier.

Foredragsemner af Jens Gaardbo:

  • Kommunikation og kommunikationsrådgivning
  • Medie-Danmark – om mediebilledet i landet

elmerdahl.dk / 24. maj 2016 / Foredrag, Kunstnere, Nyhed