Jan Gintberg

Jan Gintberg - komiker - standup - Elmerdahl.dk

JAN GINTBERG

Jan Gintberg er dansk komik’s rigtig store mand.

Jan Gintberg er dansk komiks’s rigtig store mand. Med en volume, som blev landskendt og elsket i forbindelse med hans “Taler til nationen”, trådte Jan for alvor i karakter som samfundsrevsende komiker. Jan Gintberg har fyldt teatre over hele landet med sine nyskabende one man shows. Senest med “Op på fars Jihad”, der landsdækkende solgte over 30.000 billetter. Han har lavet flere talkshows – senest  “Gintberg – var det det?” og har sat en ny standard for satire-genren her hjemme med programmer som “Gintberg Show-off” og “Vindhætterne”.

Kendetegn:

Jans optræden er altid aktuel, energisk, overraskende og ikke upåvirket af hans fortid i det landlige. Ingen kan som Jan lægge sin sjæl i en omgang natlig grisedans i en sjællandsk lade. Og hans selvironi og indsigt er legendarisk. Til gengæld er der også mening med galskaben, for Jan mestrer den svære kunst på satirisk vis at behandle nogle af samfundets og livets sværere sider. De forrygende talegaver giver publikum stof til eftertanke, og de vil efter en aften med Jan opleve de aktuelle og politiske emner i helt nyt lys.

Bonus: Jan Gintberg er altid det rigtige valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op med det formål at få rørt lattermusklerne og få nye vinkler på tilværelsen. 

I 2011 var Jan på DR1 i programmet ”Gintberg På Kanten” der kørte i seks uger. Programmet er frugten af 3 måneders intensivt arbejde. Med det humor- antropologiske projekt, der er en kombination af nysgerrig reportage og stand-up i de yderste kanter af Danmark. Gintberg stiller i al sin enkelhed det retoriske spørgsmål ‘om der virkelig er SÅ trist i udkantsdanmark som medierne gør det til?’. Jan er selv idémand bag programmet.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 26. april 2019 / Kunstner