Jacob Wilson

 

 

Helt Wilson

 

Jacob Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up-komiker. Jacob indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret imiterede stemmer og fysisk kropssprog.

Jacob Wilsons talent har de senere år kunnet opleves mange steder. En periode var han fast mand i “Lørdagskartellet” på radio 100FM, men han har også fungeret som konferencier, blandt andet på Skanderborg Festivalen. Herudover har Jacob Wilson medvirket på DVD’en “Stand-up.dk sæson 4” og i TV-programmer som “Comedy Fight Club”.

Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM sammen med Lasse Rimmer og Charlotte Vigel indtil han i foråret 2010 gik primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

 

 

elmerdahl.dk / 8. februar 2006 / Kunstner