Henrik Bruhn

 

HENRIK BRUHN 

 

   STAND-UP KOMIKER

 Henrik Bruhn blev Danmarksmester i stand-up 2003! Afgørelsen faldt lørdag den 20. december 2003 da EKSTRA BLADET afholdt DM finale 2003 i stand-up – konkurrencen VAR hård, men Henrik overbeviste dommerne med sin originalitet, sit showmanship og sin charme!

Henrik har siden da været med i en masse på TV2 Zulu og ja, han spiller Erik Clausens søn i filmen ”Ledsaget udgang”. Han har faktisk optrådt over 800 gange med mit show, og JO – han var med i Comedy-Kuren, der blev sendt på Kanal 5.

 

 Henrik er den sjove, festlige og godmodige komikerbamse. Med selvironien som varemærke leverer Henrik i høj grad varen og afslører både overblik og overbevisende publikumstække. Observations komik og bidende sarkasme er også et talent, Henrik besidder. Nøgleordet i Henriks optræden er ”folkelig”, og hans humor er sober og stueren. Samtidig mestrer han at fortælle sjove historier om overvægt og hans manglende kontakt til det modsatte køn, så selv den mest kyniske må overgive sig.

 

Interessen for stand-up begyndte i 1996, da Henrik leverede en succesfuld stand-up debut på Blitz i Århus. Herefter var han overbevist om, at han kunne indtage verden som komiker. Det var dog først i 2003, da nogle af komikervennerne tog fat i Henrik og lokkede ham helt frem på scenen, at Henrik besluttede sig for at satse 100% på stand-up. Så trods sin kortvarige karriere som kendt, har Henrik allerede trådt sine showmæssige barnesko og har opbygget en vis rutine som vært, komiker og opvarmer på diverse shows.

 

Henrik er opvokset med klassisk humor som Dirch Passer, Gøg og Gokke og hans helt store idol er Poul Erik Krogen, som især er kendt for sine vendelbohistorier. I dag er han stor fan af The Simpsons og David Letterman.

Ligesom som stand-up kollegaen Rune Klan tryller Henrik også og har været på diverse tryllemesser i ind- og udland for at følge udviklingen. Musik har ligeledes også en stor plads hos Henrik og var faktisk hans levebrød, inden han blev komiker.

 

 Men hvorfor lige vælge Henrik Bruhn?

Svaret er simpelt – han er meget erfaren og dygtig til lave underholdning, og han optræder med en selvironisk og uformel stil, som gør ham til en af de bedste komikere, som vi har set i Danmark.

De, som har hørt hans show vil være enig i, at han altid er aftenens højdepunkt, når han optræder sammen med andre. Hans underholdende show er så morsomt, at det er svært ikke at skrige højt af grin, når han rigtig folder sig ud. Det er sjældent at en stand up komiker på den måde formår at få publikum til at hulke af grin, nogle gange endda stadig efter han har forladt scenen.

Du kan roligt regne med, at Henrik Bruhn leverer den bedste vare, hvis du ønsker morsom og uformel underholdning i særklasse.

Henrik har underholdt for så forskellige firmaer som A.P. Møller, Frederiksberg Politi, Holstebro kaserne, silkeborg teknisk skole, Vig Festival og mange flere, hvilket i sig selv siger noget om den fleksibilitet og alsidighed han er i stand til at udvise.

Gør brug af Henrik Bruhns mangeårige erfaring indenfor Stand Up og underholdning – forespørg uforpligtende allerede i dag omkring hvad han kan gøre for netop dit arrangement og skynd dig at booke i god tid.

 

 

 

elmerdahl.dk / 2. februar 2006 / Kunstner