Henrik Abel – stand-up-konferencier

…..startede som publikumsopvarmer – og har siden lavet opvarmning til de største shows i DK, så som Scenen er din, Melodi Grand Prix, Congratulation, Hit med sangen, DMA, Hvem vil være millionær, Zulu Awards osv.

Han har lavet opvarmning til alle Amin’s TV programmer siden ’97 og en masse andet. I juli 2006 stod han for at ”holde gryden i kog” som publikumsopvarmer til en filmoptagelse i Faaborg på Torvet til en ny film af Thomas Vinterberg. Her underholdt han de 1000 indbudte publikummer i 3 timer mellem optagelserne. Det er en energi, der vil noget.

Henrik Abel har i de sidste 12 år nærmest alene stået for alt publikums-underholdningen i dansk tv. Og kan derfor stort set garantere en god stemning til enhver lejlighed, hvor han også vil være helt ekstrem god til at kæde tingene sammen som konferencier. Han er ligeledes fremragende med et stand-up- show.

Hvad er en publikumsopvarmer?

Det spørgsmål er der sikkert mange, som vil stile sig selv, når de hører det første gang. Henrik Abel er en publikumsopvarmer, og det han laver er, at han underholder publikummer unge som gamle og får dem i den helt rette stemning, inden de skal levere en euforisk stemning, når tv- udsendelserne går i gang.

 

 Han er skør på den fede måde, og forstår bedre end normale stand-up komikere at begå sig hos selv den mest sarte publikummer. Populariteten har været overvældende, så meget at publikummer faktisk kommer og ser programmer for at opleve dette mimiske talent.

Entertainer / Konferencier

Nu er han på banen som entertainer og konferencier.
”Abel” som han kaldes i underholdningskredse, bygger nu videre på sit publikumstække ved at stille sig til rådighed som en multi-mand.

 

Abel kan jo både få publikum i den rette stemning, lave sit
eget lille stand-up show og så har han jo som opvarmer på alle de største tv-shows den vigtige erfaring med at stå på en scene.

Alt i alt står Abel for hele pakken, så på
med vanten og vær beredt på en kunstner
i en klasse for sig.  

 

elmerdahl.dk / 5. oktober 2016 / Kunstner