Hansens Tjenerstab

HANSENS TJENERSTAB

 

– Showtjenere, hemmelige konsulenter, forklædt præst osv.

 

Hansens Tjenerstab

Et improvisations teater –

friskt, frækt, ud over det sædvanlige.

Vi optræder i form af en flok originaler der forstår at sætte fut i festarrangementet på en behagelig, charmerende og sjov måde.

Hansens Tjenerstab har mange numre på repertoiret og udfører serveringer til bl.a. bryllupper, fødselsdagsfester, konferencer og messer.

Ind imellem krydres med sang, kaos og anden festivitas. Med vores professionelle stil, sørger vi for et uforglemmeligt arrangement.

Vi hjælper gerne med servering og andre former for service.

STABEN :

Hr. Thomsen
Alias Tom Christensen
Hr. Thomsen betegnes som besindig, jysk og tavs. Han står ofte i baggrunden med galskaben lurende bag det stive blik. Han besidder gerne et par knive, et belgisk jagtgevær eller lign.
Afvigelser:
Små-kleptomanisk.
Interesser: Trainspotter, samler på projektiler fra 2.verdenskrig.

Susi A Hansen
Alias Katrine Rosenberg
Susi A Hansen er en lille spirrevip med krudt i r…. Hun virker lettere distræt og misforstår ofte gæstens behov. Hun har stor beundring for Sussi og Leo.
Evner: Teknisk snilde med kolibritang.
Interesser: Karaoke, har lært sig at spille luftguitar som Sussi.

Hr. Hansen
Alias Kurt York Hansen
Hr. Hansen vil have kæft trit og retning, han anråber og styrer sit personale med stiv flip og skarp røst. Hr. Hansens kritiske falkeøje opfatter alle irregulateter. Tolerer ikke uanstændig påklædning.
Afvigelser:
Absolut INGEN
Interesser: Jagt (gevær), fluebinderi og russiske ikoner.

Frk. Rita
Alias Ghita Richards
Frk.
Rita bryder gerne ud i uledsaget sanghøjder, hun charmerer gerne de mandlige medlemmer i selskabet, hun er vidtfavnende med en gennemtrængende mild latter.

Afvigelser:
Utæmmelig
Interesser: Lægeromaner og mænd.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 17. januar 2016 / Kunstner