Girl Jam – hits af kvindelige sangere

 

 

 girl Jam er altid opdateret med de nyeste hits og største rockklassikere fra bl.a. Beth Hart, Anastacia, Ana Johnsson, Gwen Stefani, Shakira, Avril Lavigne, Sheryl Crow, Alanis Morissette.

Århus/Randersbandet girl Jam er en populær og skøn fornyelse på den danske jamscene. både som Danmarks bedste Anastacia-Jamband, men også som en tiltrængt fornyelse, for den danske jamscene byder ofte på bands som udelukkende koncentrerer sig om én kunstner.

 

girl Jam har de sidste 3 år spillet over 100 koncerter og har slået sig fast rundt omkring i Danmark med et godt og stærkt koncept, der byder på “nutidens og 90´ernes kvinder”. Ikke mange bands spiller de dugfriske hit?s med Ana Johnsson, Anastacia, Beth Hart, m.fl.

I front er Helle Storm og hun gør det så godt, at du kan lukke øjnene og tænke: Det er da løgn?!!!! Hun mestrer både det vrede og det blide, smukke ballader og energifyldte rocksange.

Med indlevelse og entusiasme leveres et show af sin helt egen art og et repertoire, som dækker alle de største rock- og pophits af nutidens og 90’ernes kvinder som Anastasia, Beth Hart, Pink, Ana Johnson, Alanis Morissette, Avril Lavigne, Sheryl Crow, No Doubt, Britney Spears, Shakira, The Cranberries, Anouk, Natalie Imbruglia, og mange flere..

girl Jam er godt rustet til denne “opgave” og anføres visuelt, musikalsk og betagende af Helle Storm. Med sig på scenen har hun: Helle Klein på bas, Remi Lindby på guitar, Tom Lindby (Natural Born Hippies) på trommer eller Allan “Mulle” Dahl på trommer.

girl Jam har en forførende og energisk stil og er kendt for at komme godt ud over scenekanten – så der er lagt op til en rigtig bitchy aften. Med hits som “Learning to live”, “Leave the light on”, “Left outside alone”, “Sick and tired”, “Don’t cry for pain”, “We are”, “Bring me to life”, “Sk8erBoi”, “If it makes you happy”, “Black velvet”, “Walking on sunshine” og “Nobody´s wife” garanterer girl Jam dig en kanon aften, som helt sikkert giver hjertebanken og sved på panden.

 

 

 

elmerdahl.dk / 27. januar 2006 / Kunstner