Erik Grip

ERIK GRIP m/ bassist

Danske Sange & Viser ..!

ERIK GRIP kan nu opleves
med bassisten PETER VUUST !

Dansk Visesanger og Komponist siden 1963.
Udgivet 21 album.

Et yderst musikalsk makkerskab i bedre troubadour tradition. En viseaften eller en koncert, hvor både de nye og gamle strenge bliver berørt. en personlig oplevelse. Sjov og alvor, fællessang og følelse. Stemningen er aldrig til at tage fejl. Det er ærligt og nærværende.

Danske sange, salmer og viser krydret med et overraskende entertainment som han lærte af for længst afdøde folkesangere, der rejste rundt i Europa i 60´erne 0g 70´erne. Erik Grip var med dengang som n u og er stadig den evigunge danske troubadour.

Siden LP-debuten med Frank Jægers viser i 1975 er det blevet til deltagelse på mere end 40 udgivelser – heraf 19 album i eget navn. Mange udgivelser med Erik Grip´s nye toner til klassisk danske digte, som gav “Søren Gyldendal Prisen” i 1982. En pris der normalt kun gives forfattere. Modtaget platin for mere end 100.000 solgte Grundtvig album ? De levendes land? fra 1983.

Det herværende samarbejde mellem visesangeren ERIK GRIP og kontrabassisten PETER VUUST har ført til 2 CD-udgivelser : “Carl Nielsen Og En Enkelt Anden”, og den nu meget anmelder-roste CD med danske salmer og hymner “Psalme”. Alt i et naturligt forløb og en naturlig forlængelse af de mange sange og viser Erik Grip har udgivet og stadig synger.

Admin / 26. april 2004 / Kunstner