Elvis Show feat. Karsten Holm

 

 

Elvis-show featuring Karsten Holm

 

Som noget helt nyt kan HOLM & JERRY tilbyde et forrygende ELVIS-SHOW i bedste LAS VEGAS-stil, med det legendariske kostume, tørklæder til pigerne, og det lækreste hår med bakkenbarter. Showets varighed er ca. 20 – 30 min, men kan tilpasses det enkelte arrangement.

 

Showet kan kombineres med en aften m. HOLM & JERRY

 

I 2007 har Karsten Holm været i USA og indspille en CD, som bliver udsendt til køb i butikker og på diverse download-butikker. Den hedder “Always on my mind” og indeholder 12 numre, hvoraf de 9 er sange Elvis har sunget. Der ud over er der  et Tom Jones, to Frank Sinatra og et af  hans egne numre.

 

Yderligere bliver der lavet en dokumentarfilm om projektet og om Karsten, som bliver sendt som del af en temaaften på DR2. Det bliver en lørdag aften i anledning af 30 året for Elvis´ død i 1977

 

I november 2001, havde teatret Svalegangen i Århus Skandinavienspremiere på minimusicalen “Cooking with Elvis”, med Karsten Holm i titelrollen. Karsten Holm havde rollen som Elvis og den lamme grøntsag af en far, som var livstidsfanget i sin kørestol. Faderen drømmer sig tilbage til sin tid som Elvis-imitator og springer op af sin kørestol og gi´r den som en super viril Elvis i en håndfuld Elvis sange med tilhørende monologer på amerikansk.

Stykket blev en stor succes. Publikum og anmeldere var enige om at Karsten Holm i rollen som Elvis var et godt valg.

Pressen skrev:
Ekstra Bladet: Karsten Holm spiller Elvis som trukket ud af automaten.

BT: “Cooking with Elvis” lykkes ikke mindst fordi faderen/Elvis spilles af Karsten Holm, hvis hamrende flotte stemme og gode udseende sandsynliggør mor og datters betagelse af ham, som han var dengang.

Århus Stiftstidende: Og endelig er der en imponerende stemmekraft i den konservatorieuddannede baryton- og popsanger Karsten Holm, når han rejser sig fra rullestolen og gi´r den som Elvis.

Jyllandsposten: Karsten Holm gør det godt og ægte og med den nødvendige ironi også scenisk. Tænk om der altid blev sunget musical på det niveau.

Set i lyset af denne succes, har Karsten Holm derfor taget initiativ til at lave sit eget ELVIS-SHOW, med det rigtige outfit fra 70´erne, populært kaldet Las Vegas-perioden. Karsten har alle sine dage været Elvis-fan,  fra  han hørte ham for første gang, og stod med hårbørsten foran spejlet og legede han var Elvis. I over 20 år har Elvis-repertoiret været på Karstens sætliste. Med showet vender Karsten tilbage til sin rødder.

 

 

elmerdahl.dk / 21. februar 2006 / Kunstner