Elvis Jam Booking

 

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker Elvis stadig frem på hitlisterne.

 *        Numrene fra Elvis bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede. For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, og i andre lande med hittet “A little less conversation”, og mange Elvis numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære Caféer og in-steder. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

*         I året 2006 blev showbandet “Elvis Jam” dannet af Roberto Brasa kapel mester Boyko Dimitrov & stortalentet Daniel, som den unge Elvis. Ideen bag bandet er at få det bedste Elvis band i landet. Og at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. Elvis Jam er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra dengang Elvis levede brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips – Hound Dog, kontrabas, spidse sko – lyserøde skjorter og jakkesæt .Alt er i orden når Elvis Jam indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

*         Elvis Jam kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock ‘n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden, at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

 

*         ELVIS JAM må betegnes som Danmarks hotteste Elvis Band    

*         Med Elvis Jam starter en uforglemmelig aften.

 

 

elmerdahl.dk / 16. marts 2006 / Kunstner