Claus Reiss – Comedy

Claus Reiss - Musikalsk komik - standup - Book hos Elmerdahl.dk

Her får du et show, hvor du er sikker på, at gæsterne ikke har oplevet lignende før. Claus Reiss er den eneste i Danmark, der optræder med en blanding af sækkepibe og stand-up comedy. Det er 100% original og sjov underholdning.

Det er et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, mine uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med melodier som AC/DC’s “Thunderstruck”, Amazing Grace eller Star Wars temaet.

Claus Reiss’ Sækkepibe Comedy Show giver dig og festens deltagere en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid sin optræden til arrangementets type og tone, så ikke to shows er ens.

I showet kan du forvente uhøjtidelig comedy, skarpe jokes og fantastisk sækkepibe-spil. Han tager udgangspunkt i livet som kiltklædt sækkepibe-komiker, og vi kan allerede nu fortælle jer, at der er flere uheldige (og sjove) oplevelser.

Uden at røbe for meget kan jvi dog sige, at I kommer til at få en aften, I sent glemmer, hvor lattermusklerne får en solid omgang træning.

Se en lille video her: https://youtu.be/jRxixL1_pdQ

ENGELSK

Claus optræder også på engelsk, og har meget rutine, da han har optrådt på Edinburgh Comedy Festival næsten hvert år siden 2010 inkl. to one-man shows.

I Danmark optræder han også for firmaer, der f.eks. har internationale ansatte, kunder eller leverandører.

ANMELDELSER:

Kanon show. Du fangede virkelig folk og kunne svare hurtigt igen på diverse kommentarer fra publikum.

  • Benny Berner, Sorø

Claus var super underholdende og der var mange grin og positive tilbagemeldinger. Han gik lige ind hos alle uanset alder. En oplevelse ud over det sædvanlige, der klart kan anbefales.

  • COOP

Du fik rigtigt meget ros. Det ramte plet og flot hvordan du kunne improvisere. Der har kun været super tilbagemeldinger.

  • SKAT

Vi grinede, så tårerne løb ned af kinderne. Jeg lovede min kollegaer, en oplevelse de formentlig ikke havde oplevet før og vi fik alle meget mere end det.

  • Beierholm

elmerdahl.dk / 6. marts 2019 / Kunstner, Nyhed