Cirkus Big

 

 SHOW:

Cirkus Big leverer mange forskellige typer forestillinger. Vi kan stille med en enkelt mand til den lille fest, eller ankomme med et 10 mand stort galla program, til de større arrangementer. Mest af alt spiller vi vores familie forestilling med 2-3 artister, hvor vi har blandet en god pose på 45 minutter med klovn – jonglering – musik – akrobatik – artisteri – gøgl – stunt – og altid glimt i øjet…… Har I specielle ønsker, snakker vi om det og finder ud af noget. Det kan være I har et bestemt tema vi skal følge. Måske ønsker I en af vores sæsonbetonede shows, eller det kan være I vil have et fødselsdags barn eller en direktør på scenen, som klovn, akrobat eller stærkmand eller hvad ved jeg………………..

Walk Around:

er et fornemt Engelsk ord, som bare betyder At gå rundt. Vi kommer udklædte som klovner, tjenere, arbejdsmænd, journalister, transvistitter, tryllekunstnere, bamser, pop/rock stjerner. Vi Larmer – Vi Underholder – Vi fylderStår i med en messe, en fest, et rock arrangement, en polterabend, et tivoli, gade-kom-sammen, eller noget helt andet, kan vi gå og lave Ballondyr, trylle, synge, råbe, tage billeder, servere, spilde, falde, gå i vejen, følge efter eller ………Kort sagt vi kan næsten det hele ! Det er svært at beskrive hvad dette helt præcist går ud på, da der er tale om 70 % improvisation, og den del kan vi ikke afsløre, men ring og lad os sammen lave en plan…..

WORKSHOP:

De fleste har på et tidspunkt gået med en drøm om at blive Cirkus Stjerne, og drømme er til for at blive fulgt til dørs. Hvad enten I er en børnehave, Ungdomsklub, eller arbejdsplads er vi i stand til at opsætte og arrangere et cirkusværksted, hvor alle får muligheden for at se sig selv, deres venner samt kollegaer i et helt andet og nyt lys.

Lær at trylle – klovne  – synge – danse – optræde – lege – jonglere – lave artisteri samt meget mere.  Aktiviteter der tilsammen vil styrke jeres kreative sider, lære jer at arbejde bedre sammen, give energi, løfte humøret og mindske antallet af sygedage. Et godt velvære som udspringer af glæde og bevægelse.

elmerdahl.dk / 6. april 2005 / Kunstner