Café Kølbert

 

CAFÉ KØLBERT

Café Kølberts uforskammet høflige Tjenerstab stiller sig hermed ydmygt til Deres Disposition.

Vi betjener og behager saavel faa som mange, tykke som tynde, Adel som Borger, Par som Masser, Hvide som Negre, Børn som Hunde. Under Mottoet: “Bær ikkun Hverdagstøj eller Rober, naar blot De holder Dem sober”, vil De opleve en Servering De aldrig vil glemme.Hvis De bare kan holde paa Vand og Toupé vil Betjeningen garantere Dem og Deres Selskab en Stund De ikke har set lignende.

Med Tjenernes ærbødige Servering og pudsige Indfald vil De le, vil de græde – og begge dele af Glæde. Middage, Receptioner og FesterCafé Kølbert fornøjer Deres GæsterInviter trøstigt Deres Mor eller velopdragne Børn.Frk. Svennevig garanterer at Personalet er baade renvasket og kongetro. Ring De kun fra Skagen eller Gedser, fra Sjælland eller Fyn, fra Skaane eller St. Croix. Café Kølberts Lejetjenere rejser gerne til de fjerneste Egne, passerer de højeste Tinder og vanskeligste Forhindringer for at nå frem til netop Deres behagelige Selskab – og glæder sig allerede til at gæste og gøre Godhed i Deres Hus.

Vores Service er ikke kun for danskere…
Der eksisterer viden om i den oplyste Verden fortsat en forbavsende Ukendskab til almindelig dannet Bordskik og Pli. Denne Sædernes forfald er den lydige Tjenerstab megen imod. Café Kølbert ser det derfor som sit Lod at afhjælpe og udrydde disse daarlige og upassende Manerer blandt Verdens Folkeslag. Hver enkelt Tjener har af samme Aarsag brugt adskellige Vinternætter på at gennemgaa de populære Lingufon Kurser: “One, deux, drei”. Derigennem har de opøvet en saadan kunnen, at de nu kan gøre sig forståeligt paa engelsk, svensk, norsk, tysk og desuden afsynge “Tak er kun et fattigt ord” og “Guttnacht Mein Schatz” med flere Stemmer.

 

Admin / 26. januar 2015 / Kunstner