Blues Brothers Souvenir Show

  

 

  Respekt for musikken, Respekt for Jake og Elwood, Respekt for publikum…

I 18 år har “The Blues Brothers Souvenir Show” bragt dette budskab til festivaler, spillesteder og fester overalt i Danmark. Og altid har det været respekt og dyb kærlighed til denne musik der har været det bærende. Denne musik som stadig her 45 år efter, formår at gribe tusindvis af festivalgæster rundt om i landet – samle dem til én gyngende svedig masse, og skyde dem ud i universet, fyldt af “Peace, Love & Harmony”.

18 år med et budskab der går lang videre end at være kopier. Dette er ikke endnu et kopiband. Dette er “The Blues Brothers Souvenir Show”.

 

Historien:

Det skulle have været en engangsforestilling, men de fynske bluesbrødre blev et kultfænomen, og nu har de efterhånden 350 liveevents bag sig…

I 1986 fødtes idéen, og bandet. Et juleshow på Hansens Værtshus i Odense var det første gig. Det skulle have været det eneste, men succesen var så klar, at der har været juleshow hvert år i Odense lige siden.

Udgangspunktet var filmen, men showet har altid levet sig eget liv. Repertoiret er langt videre end filmens, men altid kompromisløst og stilrent. Musikken er bærende, men altid underholdende med masser af partytime.

 

Med hensyn til kvaliteten er der heller ingen kompromiser. The Blues Brothers Souvenir Show består af et fuldt udbygget 13 mands soulband med blæsere og korpiger, og kommer altid med lyd og lys af høj klasse.
Derfor blev The Blues Brothers Souvenir Show hurtigt et hit på festivaler og spillesteder i hele landet: Midtfyn, Skanderborg, Langeland, Fredagsrock i Tivoli, Samsø Festival, Vig Festival, Pumpehuset, DGI byen osv. osv.

 

Gæsterne er et kapitel for sig. Det blev nemlig hurtigt tradition at præsentere showet med gæster når der var lejlighed til det. Blandt de gæster som man husker, kan f.eks. nævnes: Peter Belli, Billy Cross, Kim Larsen, Erann DD, Debbie Cameron, Michael Falch, Mats Ronander, Sanne Salomonsen, Nikolaj Steen, Monique, Zindy Laursen og mange flere.

 

elmerdahl.dk / 19. juli 2005 / Kunstner