Best Of Bowie – Jamband

 

 

Danmarks bedste David Bowie tribute band har fuld gang i den. Efter koncerter i 2007 på både store som små scener, fortsætter bandet med at tilfredsstille de mange Bowie-fans i landet.

Deres koncerter er en tour-de-force i Bowies mange hits og de kommer vidt omkring i karrierens forskellige udtryk. En karriere der strækker sig over mere en 40 år og derfor ikke er til at komme udenom.

Alle har haft berøring med Bowie før eller siden. Nogle er til hans Ziggy Stardust periode andre til amerika-tiden og andre igen til Lets Dance tiden. Best of bowie er til det hele.

 

Nyt 2008 koncept

 

 

Station To Station

 

Orkestret byder velkommen med deres udgave af Station to Station. Bowies måske største koncertsucces af alle. Med et sceneshow som omfatter teater, dans og stort lys og billedshow tager musikken dig med i et fantastisk univers som kun Bowie kunne skabe.

 

Best of Bowie I TV2

 

På David Bowies 60 års fødselsdag blev Best of Bowie – Danmarks bedste Bowie coverband – interviewet i TV 2 nyhederne omkring Bowies store indflydelse på rockens historie. Det gav et ordentlig skub I den rigtige retning for bandet.

 

En af rockens største personligheder

 

Allerede i sine helt unge teenageår begyndte bowie at optræde, og som enogtyveårig havde han sit første hit med Space Oddity – iøvrigt tre dage før månelandingen. Siden har rockens kamæleon bevæget sig igennem næsten alle musikalske genrer.

 

Han opfandt glamrocken, stod fadder til punkrokken, har indspillet sammen med  andre af de største: John Lennon, Mick Jagger, Queen, Pat Metheny for at nævne nogle og senest har David Bowie været aktuel på Kashmirs seneste plade “No Balance Place”.  Oveni I dette har han skrevet filmmusik og været skuespiller I flere film og  teaterstykker.

 

Det danske coverband Best Of Bowie dækker David Bowies karriere og store alsidighed. Den musikalske rejse begynder i 1969 med Space Oddity tager gennem hans slaraffenland af stilarter og stemninger som Ziggy Stardust, Fame, Heroes, Ashes to Ashes, Let’s Dance, China Girl, Young Americans m. fl.

 

 

 

elmerdahl.dk / 8. august 2005 / Kunstner